Ugrás a tartalomra
x

Sztárok, akik meleg szülővel nőttek fel

A listánkon szereplő hat híresség közül van, aki mindig is tudta, hogy egyik szülője meleg, de olyan is, akit felnőttkorában ért ez a meglepetés.

Jay-Z

A világhírű rapper „Smile” című számának így hangzik egy sora: „
Anyámnak négy gyereke van, pedig leszbikus. Sokáig tettetnie kellett, ezért gyógyszereket szedett, mert a társadalom bírálata és a fájdalom csak így volt számára elviselhető.”
Azt az albumot, amelyen ez a dal szerepel, 2018-ban adták ki és egyúttal ezen a módon árulta el a világnak Jay-Z édesanyja, hogy valójában meleg.

Amy Adams

A színésznő csupán 11 éves volt, amikor a szülei elváltak,ezután édesanyja, Kathryn eredményes testépítő lett és összeköltözött egy nővel, aki több mint valószínű, hogy a szeretője volt. Adams a szülei válása után testvéreivel együtt az édesapjánál maradt, szinte ő nevelte fel őket.

Robert De Niro

Az Oscar-díjas színész édesapja, 1946-ban nem sokkal fiaszületése után vált el De Niro édesanyjától, majd viszonyt kezdett egy Robert Duncan nevű költővel. A színész édesapja egy expresszionista festő volt, aki depresszióval küzdött.Ehhez bizonyára nagyban hozzájárult az, hogy mivel akkoriban még nem volt könnyű felvállalni a homoszexualitást, kénytelen volt titokban tartani másságát.

50 Cent

A rapper egy nagyon nehéz gyermekkort tudhat maga mögött,ugyanis szüleire szinte sohasem számíthatott. Már 12 évesen drogdílerként kereste a kenyerét, és egyszer egy utcai lövöldözés alkalmával kilenc golyó találta el. Édesanyja kokainfüggő volt, akinek a kábítószer volt a veszte. A szóbeszéd szerint gyógyszert tettek az italába, majd mikor eszméletét vesztette, rányitották a gázt és a nő a tűzben lelte halálát. 50 cent édesanyjáról csak fia születése után derült ki,hogy leszbikus.

Jena Malone

Az Éhezők Viadala 34 éves színésznőjét édesanyja, Deborah Malone nevelte a barátnőjével, akit Malone a „keresztanyjának” hívott. A színésznő állítása szerint sosem érezte hátránynak azt, hogy anyja meleg: „
Anyám és a barátnője szeretők voltak. Nem volt nehéz gyermekkorom, két anyukám volt és ez így szuper volt!”

Judy Garland

Judy Garland apja, Frank Gumm arról volt híres, hogy szeretett fiatal férfiakat elcsábítani. Garland második férje Vicente Minelli volt, akiről később tudta csak meg, hogy meleg. A filmcsillag továbbra sem volt szerencsés a szerelemben,hiszen következő férjéről, Mark Herronról is kiderült, hogy a férfiakat szereti. A történelem megismételte magát, hiszen Garland Minellitől született lánya, a szintén világhírű színésznővé vált Liza Minelli négy férje közül is kettőről kiderült, hogy homoszexuális.

www.velvet.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux