Ugrás a tartalomra
x

Pánszexuálisként coming outolt Az éhezők viadala sztárja, Jena Malone

A 37 éves színésznő, Jena Malone már ilyen fiatalon is igen tartalmas karriert tudhat maga mögött. A színészkedés már egészen fiatalon, gyermekként elkezdte és az elmúlt közel harminc évben olyan filmekben szerepelt, mint a Kapcsolat, az Édesek és mostohák, a Hideghegy, a Büszkeség és balítélet, az Út a vadonba, Az éhezők viadala: Futótűz, az Éjszakai ragadozók vagy legutóbb a Porcupine. A színésznőt nemrégiben egy interjúban kérdezték azokról az Instagram-bejegyzésekről, amelyekben szexualitásáról beszélt.

Jena Malone ugyanis coming outolt és az Instagramon jelentette be a követőinek és lényegében az egész világnak, hogy pánszexuális. Ez annyit tesz, hogy nem az ember biológiai vagy társadalmi neme alapján dől el nála, hogy vonzódik-e az illetőhöz vagy sem. Az interjúban arról kérdezték, milyen érzés volt kiállni az emberek elé és felvállalni szexualitását.

A színésznő azt válaszolta, „nagyon jó érzés volt. Már jó ideje gondolkoztam rajta. A szexuális utazás annyira gyönyörű. Úgy értem, minden identitásút nagyszerű. […] Szerettem azt a folyamatot, ahogy még többet megtanultam magamról és másokról a különböző kifejezéseken keresztül, amelyek előbb ablakot nyitnak, majd ezekből ajtók lesznek, amelyeken át megérkeztem arra a helyre, ahol megtaláltam ezeket a klassz dolgokat.”

Később azzal folytatta, hogy manapság ez az emberiség része, hogy valósággal ceremóniákat tartanak a coming outok körül, ami egy nagyon jó élmény. A szavakat, mint pánszexuális, szapioszexuális vagy poliamória nem arra használja, hogy meghatározza magát általuk, hanem arra, hogy vezessék ebben a tanulási folyamatban.

Végül azzal fejezte be, hogy „Szeretem az embereket. Szóval ennyi.”

www.mafab.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux