Ugrás a tartalomra
x

Emily Ratajkowski biszexuálisként coming outolt

Minden jel arra mutat, hogy egyik kedvenc szupermodellünk épp most vállalta fel biszexualitását a TikTokon – a rajongókat pedig egyszerre sokkolta és nyűgözte le a hír, egyszerűen odavannak érte!

Emily Ratajkowski biszexuálisként coming outolt a TikTokon. A modell Shay Mitchell, a Pretty Little Liars sztárjának posztjára reagált, amelyben egy felhasználó a következő kérdést teszi fel: „Ha biszexuálisnak vallod magad, van zöld bársony kanapéd?”. Ekkor először Mitchellt látjuk, amint az eredeti videóban épp ledől egy zöld bársony kanapéra, majd Emily is mosolyogva megmutatja, hogy épp egy nagyon zöld, nagyon bársony kanapén üldögél.

„Újabb győzelem a nőknek”
Ratajkowski rajongói rendkívüli örömüknek adtak hangot a kommentszekcióban, kifejezve, hogy ez egy újabb győzelem a nőknek – valószínűleg most már végképp nők és férfiak milliói áhítoznak majd a gyönyörű modell után, aki nemrég adta be válóperét, miután férjéről júliusban kiderült, hogy megcsalta őt.

Friss egyedülálló
Sebastian Bear-McClard és Emily Ratajkowski 2018 óta voltak házasok, és egy közös gyermekük született, az egyéves Sylvester Apollo Bear. A modell szeptemberben szintén a TikTokon erősítette meg személyesen a szakítást. Egy videóra reagálva megemlítette, hogy friss szingli, aki fontolgatja a randizgatást. Később durván oda is szúrt exférjének egy viccnek szánt videóval: „Amikor azt hiszi, hogy egy 10-es, amiért megszerzett téged, pedig csak szereted a csúnya férfiakat.” A modell az elmúlt időszakban többször találkozott Brad Pittel, azonban egyelőre úgy tűnik, hogy semmi komoly nem alakult ki közöttük.

 

glamour.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux