Ugrás a tartalomra
x

Sokat árul el a férfiak személyiségéről az, hogy milyen a péniszük

Számtalan elmélet van arra, hogy miből lehet kikövetkeztetni, mekkora és milyen pénisze van egy férfinak, de most először azt is megvizsgálták, mire lehet következtetni a pénisz tulajdonságaiból.

Egy különös kutatás eredményeire hívja fel a figyelmet a közösségi médiában Dr. M néven ismert idegtudós, volt egyetemi tanár, aki újabban influencerkedéssel keresi a kenyerét – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Thomas R. Brooks egy friss tanulmányban azt írja, egy férfi személyiségéről sokat árul el az, hogy milyen a pénisze.

Brooks és a kollégái több mint száz főiskolai hallgató, főként nők bevonásával végeztek kutatást. A résztvevőknek egy csomó fotót mutattak péniszekről, nekik pedig a tapasztalataik alapján le kellett írniuk, hogy az adott nemiszerv tulajdonosa szerintük mennyire nyitott és aktív szexuálisan, mennyi partnere lehetett, mennyire virtuóz az ágyban, és így tovább.

A válaszokból kiderült, hogy a hallgatók szerint, minél szélesebb valakinek a pénisze, annál aktívabb szexuálisan és annál jobb az ágyban. A hosszú pénisszel rendelkezők extrovertáltabbak és vonzóbbak rövidpéniszű társaiknál. Akiknek keskenyebb a péniszük, neurotikusabbak.

A kutatás szerint nem csak a pénisz, de a fanszőrzet tulajdonságai is számítanak. A válaszadók a teljesen leborotvált és az érintetlenül hagyott fanszőrzethez is negatív tulajdonságokat társítottak, míg a két véglet közé eső, ápolt szőrzethez pozitívakat.

Borroks azt mondja a kutatáshoz az adta az ötletet, hogy a randiappokat használó kollégái gyakran kapnak fotókat a potenciális partnereik nemi szerveiről. A kollégák ilyenkor egymás között viccelődve próbálnak a férfi egész személyiségére vonatkozó következtetéseket levonni a péniszfotó alapján.

Brook szerint a kutatás eredményei jóval túlmutatnak azon, hogy a nagy pénisz jó, a kicsi pedig rossz. A válaszok azt mutatják meg, mennyivel többet árul el magáról egy ember egy péniszfotóval, mint azt gondolná.

www.24.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux