Ugrás a tartalomra
x

Coming outolt az egyik legsikeresebb magyar TikTok-sztár

Whisperton videóban magyarázta el, miért döntött az előbújás mellett és hogyan látja helyzetét.

„Ma egy nagyon fontos dologról szeretnék veletek beszélni. Egy ideális világban ennek a videónak nem kéne megszületnie. Egy ideális világban a szeretetnek nem kellene határokat ismernie. Egy ideális világban szeretni és szeretve lenni szabad dolog kéne hogy legyen, nemi identitástól és szexuális orientációtól függetlenül” – fogalmazott szombati videójában Magyarország egyik legismertebb és legsikeresebb TokTok-sztárja, Whisperton. A fiatalt több, mint 804 ezren követik, videóival pedig több mint 58 millió lájkot szedett össze.

Szavai szerint többször is elgondolkodott azon, hogy elkészítse-e videóját,

"de bíztam benne, hogy a 21. században tartanak már azon a tudatossági szinten, ahol egy személyt nem az alapján ítélünk meg, hogy éppen kihez vonzódik. Ahol Ton akkor is Ton lehet, ha nem tesz magára egy címkét, egy bélyeget arról, hogy éppen ő kit szeret. Ugyanis engem mint embert, nem ez határoz meg, nem ettől leszek az, aki vagyok."

Az elmúlt években körvonalazódott benne, hogy a világ, „de legfőképp Magyarország” még közel sem tart ott, hogy az ember feltételek nélkül önmaga lehet. Arról is beszélt, hogy nem tudja, mivel érdemelte ki, de sokan példaképnek tekintik, sokan járnak hasonló cipőben, így tiszta lapokkal kell játszania.

"Igen, én, Ton meleg vagyok. De talán ami még fontosabb, hogy én, Ton, Ton vagyok. Ugyanaz az ember, aki eddig voltam. Ugyanaz a srác, aki az őrült videóival mosolyt csalt az arcotokra" – fogalmazott, majd hozzátette: az a tény, hogy kit szeret, nem változtat semmin. Arról is beszélt, hogy az évek során megtanulta: bármit csinál az ember, mindig lesz mibe belekötni.

"Szóval akkor miért is ne lennék önmagam?"

 

www.reflektoronline.com

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux