Ugrás a tartalomra
x

Híres emberek, akik a saját nemükhöz vonzódnak: megtalálták az Igazit, miután felvállalták magukat

Sokszor éri az a vád a queer közösséget, hogy szabadosan élnek, nem terveznek hosszú távra, gyakran váltanak partnert. De ezek a sztárok bebizonyítják, hogy ez is csak sztereotípia.

Felvállalni a másságot, az eltérő szexuális vagy biológiai identitást sosem könnyű, pláne, ha az ember a reflektorfényben éli mindennapjait. És ha ez nem lenne elég, rájuk sütik a bélyeget, hogy kapcsolataik felszínesek, hiszen sokan nem házasodnak, nem vállalnak gyermeket, amit sokan az egyetlen összetartó erőnek tartanak (noha mára már kiderült, hogy ez nem így van). 
Ez a cikk viszont épp ellenkezőjét bizonyítja! Hollywoodban is rengeteg olyan híres, saját neméhez vonzódó pár van, akik bebizonyítják, hogy épp olyan szerető kapcsolatban élnek, mint bárki más. Hol boldog, hol hullámvölgyekkel teli. Hol válás a vége, hol happy end. Pont, mint mindenkié.

Neil Patrick Harris és David Burtka

Ők és a két gyermekük a világ egyik legszimpatikusabb családja. Az Így jártam Anyátokkal sztárja és szintén színész szerelme 2004-ben ismerkedett meg, 10 évvel később volt a házasságkötésük, vagyis közel 20 éve vannak együtt.

Ricky Martin és Jwan Yosef

A leghíresebb latin popsztár és a képzőművész 2017 óta házasok és négy gyermeket nevelnek közösen. Szerelmük hajnalán az Instán ismerkedtek meg, de 6 hónapig csak levelezgettek, mire Ricky fel merte keresni az általa rajongott művészt.

Ellen DeGeneres és Portia de Rossi

Saját bevallásuk szerint sem vitamentes a kapcsolatuk, Portia a karrierjét is háttérbe szorította, hogy Ellen építhesse saját brandjét. 2005-ben, három év titkolózás után jelentették be, hogy egy párt alkotnak, azóta pedig jóban-rosszban együtt vannak.

Elton John és David Furnish

A zenei legenda és férje 1993-ban találkoztak, közel 30 éve alkotnak egy párt! Életének egy különösen nehéz időszakából kilépve Elton egy közös barátjukkal eltöltött vacsorán találkozott Daviddel, a kanadai filmrendezővel, és ez szerelem volt első látásra elmondásuk szerint. 2 gyermekük van.

Cynthia Nixon és Christine Marinoni

A Szex és New York Mirandája előbb vállalta fel, hogy leszbikus a való életben, mint a sorozatban. Jóval előbb. Nixon és felesége gyermekeik iskolájában ismerkedtek meg 2001-ben, 2004-ben kezdtek el randevúzni, 2012 óta pedig házasok.

Jodie Foster és Alexandra Hedison

Az Oscar-díjas színésznő és fotográfus párja 2014 áprilisában házasodtak össze egy titkos ceremónián. Jodie-nak van két gyermeke, akiket közösen nevelnek.

Michael Kors és Lance LePere

A világhírű táska- és divattervező 2011 óta házas, választottja pedig szintén elismert divattervező, bár kétségkívül Kors árnyékában nehéz ezt érvényre juttatni. Ennek ellenére nagyon boldogok és vállvetve építik birodalmukat.

www.joy.hu
 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux