Ugrás a tartalomra
x

KIT CONNOR A SZEXUALITÁSRÓL: „NEM ÉRZEM ÚGY, HOGY FEL KELL CÍMKÉZNEM MAGAM”

A 18 éves fiatalember korábban lezárta a szexualitásával kapcsolatos találgatásokat az interneten.

Kit Connor, a Heartstopper szereplője azt mondta, hogy "tökéletesen magabiztos" a szexualitását illetően, és azt mondja, nem érzi szükségét, hogy címkét ragasszon a dolgokra. 

A 18 éves színész a szexualitásával kapcsolatos internetes találgatásokba ütközött, miután a középiskolás Nick Nelsont játszotta a Netflix sorozatban, amely Alice Oseman népszerű web-képregényén alapul. 

Kit korábban leállította az efféle spekulációt a Twitteren, és ezt ismét megtette, amikor nemrég a Reign with Josh Smith podcastban beszélt.

"Tökéletesen magabiztos vagyok a szexualitásomban"

Azt mondta, hogy többnyire a műsorra érkezett reakciók támogatóak voltak,de voltak trollok és negatív megjegyzések, amelyekre szerinte könnyebb összpontosítani.

Kit a találgatásokra válaszolva azt mondta, furcsa, hogy az emberek milyen feltételezéseket gondolnak róla és a szereplőkről.

„A szereplőgárdában mindannyian fiatalok vagyunk – én 18 éves vagyok –, van néhány húszas évei elején járó szereplő, és a színészgárda idősebb tagjai szerint is fiatalok vagyunk, hogy elkezdjünk spekulálni a szexualitásunkról,hogy az emberek talán nyomást gyakoroljanak ránk, hogy előbújjunk, amikor esetleg nem vagyunk készek.

"Egyszerűen úgy érzem, tökéletesen magabiztos vagyok a szexualitásomban, de nem érzem úgy, mintha fel kellene címkéznem magam, különösen nem nyilvánosan" - folytatta.

Kit azt is mondja, hogy 2022-ben: "Kicsit furcsa érzés feltételezéseket tenni egy személy szexualitásával kapcsolatban pusztán a hangja,vagy a megjelenése alapján. Úgy érzem, ez egy nagyon érdekes, de kissé problematikus feltételezés."

A hónap elején Kit leállította a szexualitásával kapcsolatos találgatásokat a Twitteren, mondván: "A Twitter olyan vicces hely. Úgy tűnik, itt vannak, akik jobban ismerik a szexualitásomat, mint én…"

A rajongók a védelmére siettek a Heartstopper című web-képregény jelenetével, ahol egy tanár figyelmezteti Nick Nelson diáktársait, mert spekulálnak a szexualitásával kapcsolatban. 

Joe Locke, aki Charlie Springet alakítja a sorozatban, szintén megszólította azokat, akik Kit szexualitásával spekulálnak .

Azt mondta nekünk: "Azt rendben van,hogy az emberek kérdéseket tesznek fel, de ez nem ad jogot arra, hogy mindent tudjanak mindenki magánéletéről. Amikor valaki a nyilvánosság előtt szerepel, egyesek azt feltételezik, hogy jól érzik magukat a magánéletük nyilvánossá tételével. Csak azért, mert benne vagy valamiben, nem azt jelenti, hogy szeretnéd, hogy az életed szétterjedjen az interneten."

www.attitude.cok.uk

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux