Ugrás a tartalomra
x

Gólyahír! Hamarosan megszületik a Modern család színészének második gyermeke

Nem véletlen, hogy ők már izgatottan várják az őszt, amikor megszületik második gyermekük!

Lehet, hogy a Modern család utolsó, lezáró epizódja óta eltelt pár év, de az biztos, hogy a Mitch Pritchettet alakító színész azóta sem unatkozik. A sorozat imádott sztárja ugyanis a záróévad után apuka lett, szerelmével, Justin Mikitával egy tündéri kisfiú szülei lettek 2020 júliusában. A pár egyébként már 2013-ban házasodott össze, és most nem is lehetnének boldogabbak, ugyanis úton van második gyermekük is!

Jesse Tyler Ferguson az Instagramon jelentette be, hogy kisfiuk hamarosan nagytesó lesz, és idén ősszel érkezik meg hozzájuk gyermekük. A videóban a színész kitért az LGBTQ+ közösséget érő bántalmazásokra, valamint az iskolai lövöldözésekre is, amelyek az elmúlt időszakban sújtották Amerikát.

Azt nem fedték fel, hogy kislánnyal vagy kisfiúval bővül-e majd családjuk, valamint a részletekre sem tértek ki. De abból kiindulva, hogy első gyermekük béranya segítségével jött világra, vélhetően másodszor is ezt a módot választották.

Jesse Tyler Ferguson egyébként már a sorozat utolsó évada közben felfedte, hogy ha véget ér a Modern család, a gyerekvállalás kerül nála középpontba, mert mindig is vágyott arra, hogy apa lehessen.

 

joy.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux