Ugrás a tartalomra
x

Híres férfiak, akik nem titkolják, hogy saját nemükhöz is vonzódnak

A híres nők között többen is nyíltan vállalják, hogy bár alapvetően férfiakkal mennek bele párkapcsolatba, a nőkhöz is vonzódnak.

Nincs ez másként a férfi sztárokkal sem, akik a haladó és egyre nyitottabb gondolkodásnak köszönhetően sorban vallják be, hogy férfiakkal is volt már dolguk. Egyesek szerint a biszexualitásra való hajlam mindannyiunkban ott szunnyad, kérdés csak az, hogy kerülünk-e valaha olyan szituációba, hogy ez világossá váljon számunkra.

A következő válogatásban azok a híres férfiak kaptak helyet, akik elsősorban a nőket szeretik, de nem szégyellik, hogy férfiakkal is volt kapcsolatuk. Sőt, ezt nyíltan be is ismerték!

Billie Joe Armstrong

A Green Day frontembere nyíltan beszél szexualitásáról és szószólója is a bi-kérdésnek. Úgy véli, az emberi faj valójában biszexnek születik, és társadalmi nyomásra, meg a fóbiák miatt nem merjük megélni a szexualitásunk teljes spektrumát.

Alan Cumming

A komikus színészt hazánkban is jól ismerhetjük, hiszen számos filmben szerepelt már. Két felesége is volt, manapság viszont egy férfi grafikusművésszel él együtt. Szerinte a szexualitása nem fekete vagy fehér, és úgy gondolja, lehet valaki hetero, meleg, miközben nem éli meg a szexet. Ő pedig biszex és szereti is megélni, mindkét nemmel.

Jason Mraz

A népszerű énekes-dalszerző csodás szerelmes dalokkal ajándékozta meg a világot, azt pedig sosem tagadta, hogy ezek egy része akár férfiaknak is szólhat. Felesége előtt ugyanis voltak viszonyai pasikkal is. Ő és felesége úgy véli, Mraz az indiánokhoz hasonlóan egy kétszellemű ember.

David Bowie

A néhai legendás rocker 1976-ban biszexuálisnak vallotta magát. Első felesége, Angela Bowie azt is állította, hogy házasságuk alatt Bowie-nak még Mick Jaggerrel is volt afférja.

Marlon Brando

A Keresztapa sztárja háromszor volt nős, de gyakran volt kapcsolata férfiakkal. "A homoszexualitás annyira modern, hogy már nem jelent hírt. Mint sok férfinak, nekem is volt meleg élményem, és nem szégyellem. Soha nem figyeltem különösebben arra, mit gondolnak rólam mások."

Ezra Miller

Korunk kedvelt és különc színésze, aki azt mondja magáról, hogy biszexuális. Bár többnyire nőkkel volt szexuális kapcsolata, ő nem zárkózik el senki és semmi elől. Szerinte a sok gyűlölet a világban az önfóbiából gyökerezik, mivel az emberek megtagadják valódi késztetéseiket.

Tyler Posey

A Teen Wolf népszerű színésze egy interjúban árulta el, hogy volt már szexuális élménye férfivel, és egyáltalán nem akarja ezt titkolni. Azóta is büszkén vallja, hogy mindkét nemhez vonzódik, sőt, tavaly egy interjúban elárulta, hogy bár most épp egy nővel él kapcsolatban, ő is queer. És remekül megvannak együtt!

Shane Dawson

Az énekes-YouTuber 2015-ben bejelentette biszexualitását 6,7 millió feliratkozójának. Azóta legalább háromszor annyi követője van, azonban Shane azt sem titkolja, hogy nem könnyű az élete bi-ként, és inkább lenne teljesen meleg. Így ugyanis kicsit kirekesztve érzi magát mindenhonnan.

www.joy.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux