Ugrás a tartalomra
x

MEZTELEN FELVÉTELEK JESSE WILLIAMSRŐL A TAKE ME OUT-BAN

A Grey's Anatomy egykori sztárja egy meleg baseball-játékost alakít Richard Greenberg Tony-díjas darabjában.

Május 9-én a közösségi médiában megosztották a Grey's Anatomy egykori sztárjáról készült képeket és videófelvételeket  a New York-i Hayes Theatre zuhanyjelenetében, annak ellenére, hogy a produkció megkövetelte a közönségtől, hogy a mobiltelefonokat kikapcsolva tartsák a bemutató alatt.  A felvétel alig néhány órával azután került fel a internetre, hogy a 40 éves Williamst Tony-díjra jelölték a meleg amerikai baseballsztárról szóló színműben nyújtott alakításáért.

Williams, aki 2009 és 2021 között alakította a Grey's Anatomy-  ban szereplő Dr. Jackson Avery Jacksont, korábban azt nyilatkozta, hogy a szerep által megkívánt teljes meztelenség eleinte "megrémítette".

"De aztán eszembe jutott, hogy ezt kértem Istentől" - mondta a színész. "Olyan dolgot kértem, ami félelmetes és kihívásokkal teli"

A The Hayes Theater honlapján megjelent közlemény felvázolja a helyszín azon véleményét,hogy a közönség tagjainak mobiltelefonjait elérhetetlenné tegyék a  Take Me Out előadásai során, amelyben a  Modern Family Jesse Tyler Fergusonja is szerepel.

"Színészeink iránti tiszteletből, valamint a telefonmentes környezet megteremtése érdekében a Second Stage Yondrral fog együttműködni a Take Me Out összes előadásában " - áll a közleményben. "A Hayesbe érkezéskor munkatársaink az összes telefont és okosórát Yondr tokba helyezik, és az előadás végén feloldják."

Williams a  Take Me Out  teljes frontális meztelen jeleneteiről is beszélt a  Watch What Happens Live című műsorban  Andy Cohennel, Jesse Tyler Ferguson mellett.

"Mindenki olyan nagy ügyet csinál ebből... ez egy test" - mondta Wiliams. "Ha egyszer meglátod, rájössz, hogy mindegy, ez csak egy test. Csak nem kell nagy ügyet csinálnom belőle."

A darabot először 2002-ben a londoni Donmar Warehouse-ban mutatták be, majd a következő évben átvitték a Broadwayre, és elnyerték a Ton Away-t a legjobb darabért.  A Take Me Out  a homofóbia, a rasszizmus témáit dolgozza fel az Egyesült Államokban. 

A mostani bemutató összefoglalója a következő: " A Take Me Out Darren Lemminget, az Empires sztár centeréről szól, aki felfedi, hogy meleg, és régóta ki nem mondott előítéletek özönével néz szembe. Néhány ellenséges csapattársával és felszínes barátságokkal szembesülve Darren kénytelen megküzdeni a színes bőrű melegek kihívásaival egy klasszikus amerikai intézmény keretein belül.Miközben a csapatok küzdenek a bajnoki szezonban, a játékosok és szurkolóik kezdik megkérdőjelezni a hagyományokat, hűségüket és a győzelem árát."

www.attitude.co.uk.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux