Ugrás a tartalomra
x

Járai Kíra a nyitott házasságáról: Kifejezetten izgat, hogy a férjem biszexuális

Nem merült fel benne, hogy féltékeny legyen egy kalandra.

Korábban már többször is nyíltan beszéltek Járai Máté és felesége, Járai Kíra, hogy nyílt kapcsolatban élnek. A házasságukról ezután számtalan interjúban meséltek a nyilvánosság számára, most ismét így tett Járai Kíra, aki Lakatos Levente műsorában járt. Elmondta, hogy szerinte fontos erről a témáról beszélni, hiszen számukra ez teljesen természetes és nem gondolja, hogy bármit titkolnia kellene.

"Ez nem arról szól, hogy a nap huszonnégy órájában fűvel-fával. Szerintem nem lett volna hiteles, ha ezt eltitkoljuk, ha ezt teljes természetességgel vállaljuk. A legtöbb kapcsolat arról szól, hogy valamilyen szinten birtokolni akarod a másikat, ami abszolút érthető. Mi már annyira ismerjük a másikat, és biztosak vagyunk a másik érzéseiben, érzelmeiben, hogy ez egy megkérdőjelezhetetlen kapocs, ami kettőnk között van.Fel sem merül, hogy féltékeny legyek egy kalandra.Máté jól érezte magát, és ez tök jó. Nem mindig tudjuk kezelni, ha a másik fél elkezd kötődni egy harmadik félhez."

Nemrég Járai Máté arról beszélt, hogy a férfiakhoz is vonzódik, felesége kicsit tartott attól, hogy mit szólnak majd ehhez az emberek, mert szerinte nem mindenki érti meg.

"A mi kapcsolatunk szoros barátsággal indult. Ez engem izgatott mindig. Miért ne izgatna egy nőt a melegpornó, amikor ott két férfi van. Ha a saját pozíciómat nem érzem veszélyben, nem vagyok veszélyben. Amikor Máté felvállalta, hogy biszexuális, ettől azért tartottam egy picit, merthogy a melegek és a heterók körében is ez még elítélendőbb, mert nem tudja eldönteni, hogy akkor valójában meleg vagy hetero. Nem értették az emberek, hogy akkor most miért nem tudja eldönteni, meleg vagy hetero, meg akkor valójában nem is vállalt fel semmit. Mi azért vagyunk együtt huszonhárom éve, mert egy nyelvet beszélünk."

 

www.24.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux