Ugrás a tartalomra
x

A jóképű férfi, aki elrabolta a Bridgerton Anthonyjának szívét a valóságban: évek óta együtt vannak

A színész olyan jól alakította Anthonyt, hogy sokakban fel sem merült, hogy a valóságban saját neméhez vonzódik Jonathan.

Most, hogy megérkezett a Bridgerton várva várt második évada, mindenki a sorozat újabb epizódjait nézi. Nem csoda, hiszen az első évad hatalmas siker volt, és bár azt már régóta lehetett tudni, hogy a Simont alakító Regé Jean-Page nem tér vissza, azért a főszerepet átvevő Jonathan Bailey bőven kárpótolt minket, és miatta sokan elkezdték ledarálni az új évadot.

És bár a Bridgerton második évadának sikere egyelőre nem éri el az elsőt, azért abban egyetérthetünk, hogy az Anthonyt alakító színész maximálisan kitett magáért! Nagyon szimpatikussá vált karaktere, és őrületes volt a kémia közte, valamint a partnerét alakító Simone Ashley között. Épp ezért lephet meg sokakat, hogy akárcsak az Így jártam anyátokkal Barneyja, Neil Patrick Harris, úgy Jonathan Bailey is saját neméhez vonzódik.

A színész még a 20-as évei alatt coming outolt családjának és barátainak, és sosem titkolta, hogy a férfiakhoz vonzódik. A GQ magazinnak nemrég épp arról vallott, hogy milyen homoszexuális férfiként a filmezés és színház világában dolgozni. Spoiler: nem könnyű. Mint kiderült, egy barátja adott neki tanácsot még a kezdetekkor:

Két dolog van, amit nem akarunk tudni rólad: ha alkoholista vagy, vagy ha meleg vagy.

Jonathan Bailey attól tartott, hogy diszkriminációval szembesülhet, ha beismeri, hogy a saját neméhez vonzódik, és azt hitte, hogy csak akkor lehet boldog, ha heteroszexuális (vagy legalábbis annak tűnik). Végül elérkezett viszont az életében egy pont, amikor úgy érezte, inkább sétálgat kézenfogva a pasijával az utcán vagy teszi fel a saját fotóját Tinderre, mint hogy megkapjon egy-egy szerepet. Ez az egész színjáték ugyanis nem tette őt boldoggá.

És hogy mit tudunk szerelmi életéről? Bár Jonathan Bailey elég visszafogott ezen a téren, és nem nagyon nyilatkozik, úgy fest, James Ellisszel randizgat egy ideje. Még 2019-ben érkeztek együtt a The Olivier Awardsra, ahol csókot is váltottak, miután a színész díjat nyert.

Egyébként tavaly is lencsevégre kapták őket egy randin, valamint nagyon ritkán a vörös szőnyegen is mutatkoztak már együtt, de hivatalosan még sosem vállalták fel kapcsolatukat. Nem véletlen, hiszen Jonathan igyekszik magánéletét a karrierjétől távol tartani. Mindenesetre jó látni, hogy egyre több színész áll ki a világ elé, vállalja fel önmagát, és formálja át a filmezés világát is.

Az biztos, hogy a Bridgerton új évadát látva az Anthonyt játszó színész bebizonyította, hogy bármilyen szerepben képes tündökölni! Nemi hovatartozás ide vagy oda!

Kép

 

 

 

 

joy.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux