Ugrás a tartalomra
x

Transznemű szépségnagykövetet választott magának az Armani

Instagram-oldalukon jelentették be a hírt.

Valentina Sampaio, brazil modell és aktivista képviseli 2022 januárjától az olasz luxusmárkát. A nagykövet legfőképp a márka kozmetikai kampányaiban fog szerepelni, melyeket egy svéd fotós, bizonyos Mikael Jansson készíti majd el — írta meg az Elle.

"Az Armani Beauty az elképzelésem arról, hogy milyennek is kellene lennie a szépségnek ma: jelentőségteljesnek és sokoldalúnak. Ahogyan a ruháim, úgy a szépségápolási termékeim célja is az, hogy minden nőt megerősítsenek, függetlenül kultúrájuktól, származási országuktól vagy hátterüktől. Büszke vagyok arra, hogy Valentina az Armani beauty új arca: Csodálom az akaratát, elkötelezettségét és eltökéltségét. Valentina nem fél beszélni, szavai fontosak és meghatóak" — nyilatkozta a cégvezető, Giorgio Armani, de természetesen Sampaio is köszönetét fejezte ki.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy az Armani szépségnagykövete lehetek. Ez egy valóra vált álom. A smink nagyon jelentős szerepet játszott a személyes fejlődésemben, ezért hálás vagyok az Armani Beauty-nak, hogy felkarolja a sokszínűséget és lehetővé teszi a kreatív kifejezést." — írta Valentina az Instagram-oldalán.

www.index.hu
 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux