Ugrás a tartalomra
x

Még sosem láttunk ekkora boldogságot az arcán! Elliot Page először lépett a vörös szőnyegre coming out-ja óta

34 éves kanadai színész sugárzott az idei Met-gála vörös szőnyegén, mégpedig azért, mert végre önmagaként vonulhatott végig a fotósok vakui előtt.

Elliot Page még decemberben jelentette be, hogy transznemű és nemváltoztató műtéten fog átesni, majd Oprah Winfreynek adott interjújában árulta el, mennyi ideig okozott fájdalmat számára, hogy nem lehet az, akinek a lelke mélyén érezte magát. Most azonban végre önmagaként vonulhatott végig a Met-gála vörös szőnyegén egy csodás Balenciaga öltönyben, amelyben igazi úriember hatását keltette.

A színésznek nem volt könnyű éve, hiszen a sok támogatás mellett rengeteg támadás is érte. Coming out-ja után pedig feleségével, Emma Portnerrel is bejelentették, hogy három év házasság után külön folytatják tovább. Azóta eltelt jó néhány hónap és immáron férfiként éli boldogan az életét, amely nyilvános debütálásán is látszik. Egy riporternek azt mondta, hogy izgatottan várta a mai napot, hiszen az LMBTQ közösség egyik oszlopos tagjaként megtisztelőnek érzi, hogy ő képviselheti a transzneműeket.

www.joy.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux