Ugrás a tartalomra
x

A szeretetnek nincs neme - Ez a Levi's Pride kollekciójának a hívószava

A Levi Strauss & Co 1853-as megalapítása óta hiszünk az egyenlőségben, a befogadásban és a haladásban. A 2021-es Pride során a Levi’s az empátia és az inkluzivitás bátorítását tűzte ki célul, egy olyan inspiráló új Pride kollekció segítségével, ami az LGBTQIA közösséget ünnepli és a megfelelő névmások használatának fontosságát vizsgálja. A kollekció az “All Pronouns. All Love,” nevet kapta, fókuszában pedig a nagy szerelem, a megértés és az optimizmus áll.

“A Levi’s története hosszú ideje összefonódik az LGBTQIA közösség támogatásával és a közösséghez tartozó alkalmazottak és rajongók melletti kiállással. Minden évben büszkén ünnepeljük az LGBTQIA közösséget a Pride kollekciónkkal és a Pride rendezvényeken való részvételünkkel világszerte. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy úgy lássuk az embereket, amilyennek ők szeretnének látszani. Ezért lett idén a célunk, hogy a Pride kollekcióval megmutassuk azt az üzenetet, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni: Tisztelj minden névmást.” — mondta Jen Sey, a Levi’s márka elnöke.

Mint egy szerelmeslevél az LGBTQIA közösséghez, a 2021-es Levi’s Pride kollekció a Levi’s klasszikusok modern stílusú, unisex kínálatát vonultatja fel. Az új szivárvány grafikát a San Frnasisco-i Castro District lobogó szivárványos zászlója inspirálta, a kollekció kiemelkedő darabjai a Liberation Trucker dzseki, a Liberation Short-All, és a Liberation Jumpsuit.

 

glamour.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux