Ugrás a tartalomra
x

Érkezik a Zöld Lámpás legújabb verziója, amiben a főszereplő a saját neméhez fog vonzódni

Zöld Lámpás egy kitalált szuperhős, képregény-szereplő, akit a DC Comics alkotott, és aki egy rendkívüli erővel bíró gyűrű segítségével harcol a gonosz ellen. Az első Zöld Lámpás karakter Alan Scott, 1940-ben jött létre. Alan Scott általában New York City bűnözői ellen harcolt a mágikus gyűrűjével. A karakter megszűnt 1949-ben, mert a szuperhős képregények népszerűsége visszaesett, de gyakran megjelent a későbbi évtizedekben. 1959-ben a Zöld Lámpás visszatért Hal Jordan néven. Hal tagja egy csillagközi bűnüldöző szervezetnek, az úgynevezett Zöld Lámpás Alakulatnak. Az alakulat további tagjai, akik szintén Zöld Lámpásnak nevezik magukat, az idő múlásával folyamatosan változtak. Majd 2011-ben érkezett meg a Zöld Lámpás film Ryan Reynolds főszereplésével.

Ryan Reynolds a 2011-es Zöld lámpás című filmben

Most pedig újabb Zöld Lámpás érkezik, méghozzá sorozat formájában, amit az HBO Max fog lehozni. A szériáról még két éve reppentek fel először hírek, majd 2020-ban zöld utat kapott a sorozat, amikor azt is megtudtuk, hogy Guy Gardner karakterét az American Horror Storyból is ismerős színész Finn Wittrock fogja játszani.

Finn Wittrock

Most pedig új infók érkeztek a következő karaktert megformáló színésszel kapcsolatban, ugyanis a Treadstone-sorozat főszereplője, Jeremy Irvine kapta meg a Föld első Zöld Lámpásának, Alan Scott-nak a szerepét, aki a New 52-es képregényekhez hasonlóan várhatóan itt is homoszexuális lesz.

Jeremy Irvine

A két színészen kívül még olyan gyűrűviselőkre érdemes számítani, mint például Jessica Cruz és Simon Baz, míg a főgonoszok táborát a közönségkedvenc Sinestro és Kilogow fogja erősíteni. A sorozat több lámpás kalandjait meséli majd el, de a történetről részleteket még nem árultak el, így csak annyit lehet tudni, hogy egy meglehetősen ambiciózus sztorira számíthatunk,  ami több évtizedet és galaxist ölel majd fel. Az élőszereplős sorozat 10 részes lesz és epizódonként egy órásak lesznek. A premier előreláthatólag 2022 második felében lesz az HBO Max-on.

 

www.filmezzunk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux