Ugrás a tartalomra
x

II. Erzsébet kitüntetett egy szexjátékokat gyártó céget „kiemelkedő növekedéséért”

Igazi mémaknára lépett az angol királynő, aki valószínűleg figyelmetlen volt, amikor a kiemelkedő brit vállalkozásokat honoráló Queen’s Award For Enterprise díjat adományozta a Lovehoney cégnek. A díjazott az üzleti eredményei alapján méltó is lenne erre, hiszen öt év alatt 16 millió dollárról 80 millió dollárra növelte tengerentúli bevételeit – a gond csak az, hogy mindezt

VIBRÁTOROK, GÉSAGOLYÓK ÉS PÉNISZGYŰRŰK ELADÁSÁVAL ÉRTE EL.

A Lovehoney kereskedelmi igazgatója, Debbie Bond is meglepődve fogadta a hírt, de mint mondta, rendkívül izgatottak amiatt, hogy „sikerült felkelteniük a királynő figyelmét”.Őfelsége csodálatos támogatója a cégnek, amely a világ vezető szexjátékgyártójává vált az elmúlt években" – tette hozzá.

A díjnak ráadásul komoly marketingértéke van, ugyanis a cég ezentúl minden termékén feltüntetheti a díj logóját, amely jelzi, hogy a királynő is elismerte eredményeiket. Debbie Bond szerint ez újabb lökést adhat nekik, új munkahelyeket teremthet, és a királynő segítségével „a világ még több pontjára juttathatják el a szexuális boldogság üzenetét”.

www.index.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux