Ugrás a tartalomra
x

Furcsa pletyka terjed! Meleg férfival kötötte össze az életét az énekesnő?

A napokban ünnepelte 75. születésnapját a csodálatos hangú Liza Minelli. A legendás díva visszavonultan él Los Angelesben, és az elmúlt egy évben nemigen hagyta el az otthonát. Ugyanakkor a négyszer elvált, gyermektelen énekesnő mégsem magányos. Az a Michael Feinstein viseli gondját, akivel már évekkel ezelőtt összeboronálták, és aki kedvéért imádott New Yorkját is elhagyta, ahol évtizedekig élt. A 11 évvel fiatalabb nála, szintén elismert énekes és zongorista, Lizához évtizedes barátság fűzi, sokszor léptek fel együtt.

Egy ideje azonban szorosabbá vált a viszonyuk, Liza gyakorlatilag „függővé” vált a férfitól. „Michael a családom” – mondta még másfél évvel ezelőtt, amikor részt vett Feinstein új éjszakai klubjának megnyitóján, amit ő finanszírozott - írja a Best. Úgy hírlik, össze is költöztek az énekesnő otthonában. Csak van egy kis probléma. Feinstein olyannyira a férfiakhoz vonzódik, hogy tizenkét éve férjhez is ment. Bár azt nem tudni, hogy együtt vannak-e még a producer Terrence Flanneryvel...

Mindenesetre nem ő lenne az első meleg férfi, akivel Liza összeköti az életét. Első férje szintén homoszexuális volt, bár ezt eleinte eltitkolta felesége előtt.

 

blikkruzs.blikk.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux