Ugrás a tartalomra
x

Nem vicc, biszexuális lehet a következő Pókember

Az utóbbi években egyre több rajongó pedzegette a témát, hogy a jövőben szeretnének egy olyan Pókember karaktert látni, amely nem csupán az ellentétes nemhez vonzódna. Az Irány a Pókverzum korábban már bebizonyította, hogy ez a szuperhős több társadalmi témát is elbír, mint amit elképzelnénk, így alighanem egy komoly lépés lenne a Sony részéről, ha a jövőben az LMBTQ témát is feszegetnének egy kicsit a filmjeikben, ami legyünk őszinték, egyáltalán nem lenne meglepő, látva a Marvel jelenlegi irányvonalát.

Ráadásul a stúdió szándékai komolyak is lehetnek mindezzel kapcsolatban, a We Got This Covered legfrissebb értesülései szerint legalábbis erre engednek következtetni. Ez persze nem minden, hiszen már azzal is felmerült néhány komolyabb híresztelés, hogy a Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield-féle Pókember akár együtt is szerepelhetnek majd közös produkcióban.

A Marvel mindenesetre igen komolyan veszi a témát, és mint az korábban kiderült, a Thor 4-ben és Az Örökkévalókban is szerepelni fog nyíltan meleg karakter, míg a Loki sorozatban egy transzenmű szereplő is fel fog tűnni.

www.filmezzunk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux