Ugrás a tartalomra
x

Ganxsta Zolee gagyinak tartja a gendersemlegességet

Ugyanígy van a politikai korrektséggel is. Ganxsta Zolee a LifeTV Bréking című műsorának vendége volt, ahol a társadalmi szereposztásokról beszélgettek. A rapper a gendersemlegességet és a politikai korrektséget is nagyon gáznak tartja, szerinte nagy baj, hogy a dolgokat nem lehet a nevükön nevezni.

"Annyira béna ez szerintem, hogy már azt se szabad kimondani, kimondtad, hogy fekete? Azt nem szabad kimondani egy emberről, hogy fekete. Akkor milyen, öcsém, mit mondjak rá?" – fogalmazott a politikai korrektség kapcsán, majd egy büdös, tetovált, fehér mocsoknak nevezte saját magát.

Demcsák Zsuzsa rászólt, hogy a színesbőrű kifejezést kellene használnia. Ezután felelevenítették a Toy Storyból is ismert Krumplifej úr játékfigurát, amit már nem úrként forgalmaz az amerikai gyártó, hanem anélkül, hogy meghatároznák a nemét. A rappernek ehhez is volt egy-két rossz szava.

Demcsák Zsuzsa ezután felajánlotta, összeállít a kedvéért egy szótárat, hogyha kulturált társaságba keveredne, legyen mihez nyúlnia. Zolee így zárta rövidre a műsorvezető felajánlását: "A mai kulturált társaságok bénák és gatyik."

A műsor pillanatai itt tekinthetőek meg.

 

24.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux