Ugrás a tartalomra
x

Lassan 50 éves Ricky Martin, de pofátlanul jól néz ki!

Bár a csípőmozgása örökre a retinánkba égett, az utóbbi években keveset hallani Ricky Martinról. Utána jártunk, hogyan él mostanság, és azt már előre eláruljuk: 49 éves, de 10 évet simán letagadhatna!

Ricky Martin a 90-es és a 2000-es évek évek egyik legnagyobb szívtiprója volt, tinik és háziasszonyok álmodoztak róla és utánozhatatlan csípőmozgásáról. Ezen még az sem változtatott, amikor a zenész coming outolt, és megosztotta, hogy saját neméhez vonzódik.

Felejthetetlen csípőmozgás
Ricky Martin Puerto Ricóban született, és tavaly, december 24-én töltötte be a 49. életévét – ami konkrétan meg sem látszik rajta. A világhírnév előtt egy Menudo nevű helyi fiúbanda tagja volt, de többre vágyott – szerencsénkre.

Először az USA-ba költözött, majd Mexikóba, ahol kiadta élete első szólólemezét Ricky Martin címmel. 1994-ben aztán Los Angelesbe költözött, és kipróbálta a színészetet is, egészen rövid ideig a General Hospital nevű sorozatban volt látható.

A világhírnevet végül a The Cup of Life / La Copa de la Vida című számával szerezte meg – a dal 60 országban lett listavezető. A dalt az 1998-as labdarúgó világbajnokságra írta, és nemcsak a hangzása volt vérpezsdítő, hanem a látványvilág is...

Innentől kezdve karrierje meredeken ívelt felfelé, számos Grammy-díjat bezsebelt, ontotta magából a slágereket, de a zenész nem csak a hivatásának élt, mellette jótékonykodott is. Sokáig a UNICEF nagykövete volt, majd megalapította saját alapítványait, a Ricky Martin Alapítványt és a People For Children nevűt.

A „she” valójában „he”
A coming out egy civil ember számára is óriási lelkierőt és bátorságot igényel, a világsztároknak pedig még inkább nehezített pálya – nem volt ezzel másként Ricky Martin sem. 2009-ben beszélt először homoszexualitásáról egy interjúban, miután a sajtóban már évek óta mentek a találgatások a nemi identitását illetően.

Ricky Martin 2016-ban talált rá jelenlegi párjára, egy festőművészre, Jwan Yoseffre az interneten. Először az énekes írt rá, és elmondása szerint fél évig kizárólag chaten kommunikáltak: 6 hónap alatt volt idejük arra, hogy alaposan megismerjék egymás gondolkodását, céljait, és a világról alkotott elképzeléseit.

Fél évvel később aztán, amikor találkoztak, a kémia is működött. 2018-ban összeházasodtak, azóta is együtt élnek.

Már 2 gyerekük is született béranyától: egy lány és egy fiú. Első közös gyermekük 2018. december 31-én jött világra, és a Lucia Martin-Yosef nevet kapta.

 

De a pár nem várt sokáig, és 1 éven belül, 2019 végén egy kisfiú is érkezett a családba: ő Renn Martin-Yosef.

 

A kisfiúról rendszeresen posztolnak képeket, aki le sem tagadhatná jóképű felmenőit:

Ricky Martinnak így már 4 gyereke van – az első kettőt, Valentinót és Matteót, az ikerpárt is béranya hordta ki, azonban őket még házassága előtt vállalta. Ők idén már 12 évesek.

Ricky Martin 2 ikerfia: Matteo Martin és Valentino Martin

Akárhonnan nézzük, egyszerűen nem fog rajta az idő:

Ebből a szögből sem:

A népes és boldog család Los Angelesben él egy hatalmas házban. 2 éve megmutatták az Architectural Digest magazinnak:

A mostani választások előtt Ricky Martin nyíltan kiállt Joe Biden mellett:

Ricky Martin Biden mellett kampányolt

De a turnézást sem hagyta abba, folyamatosan voltak koncertjei a Covid előtt. 2018-ban Magyarországon is járt. A tavalyi latin Grammy-díjátadón is énekelt. Ugyan a koronavírus miatt egy kicsit lelassított, de 2020 nyarán a 2021-es turnéjáról tett közzé egy bejegyzést. Ez sajnos, minket nem érint, és persze, lehet, hogy a Covid miatt végül az amerikaiakat sem fogja:

 

nlc.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux