Ugrás a tartalomra
x

Tom Hardy beismerte, hogy több meleg kapcsolata is volt

A Mad Max – A harag útja, az Eredet és több hollywoodi blockbuster film sármos sztárja, Tom Hardy nem olyan régen bevallotta, nem egy férfival “volt” élete során – igaz, mindezt még a tinédzserkori útkeresés számlájára írja.

“Igen, sokat kísérleteztem, mert úgy gondolom, van egy csomó olyan dolog, különösképpen egy meleg pasival folytatott kapcsolatban, amire szükségem van az életben. Nekem sok meleg pasi tetszett, mert kétségkívül van bennem valami nőies, a legtöbb homoszexuális pedig inkább túlzottan férfias” – ismerte el a Now magazinnak adott interjújában.

Tom Hardy első feleségétől Sarah Wardtól öt év házasság után 2004-ben vált el. Korábbi barátnőjétől 2008-ban fia született. 2010 júliusában, egy év randevúzás után eljegyezte a színésznő Charlotte Riley-t, akivel az Üvöltő szelek televíziós sorozat forgatásán ismerkedett meg. Húszas évei elején alkohol- és kokainfüggőségével küzdött, majd bejelentkezett egy rehabilitációs intézetbe és 2003 óta tiszta. A második gyermeke 2015-ben született.

www.filmezzunk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux