Ugrás a tartalomra
x

Teljesen felszámolja korábbi életét: azután, hogy coming outolt, most a feleségétől is elválik Elliot Page

Benyújtotta a válókeresetet, elválik a feleségétől, Emma Portnertől a transzneműségét csaknem két hónappal ezelőtt nyíltan vállaló színész, Elliot Page.

Válik a feleségétől Elliot Page! Mint azt a Blikk is megírta, a világhírű, Oscar-díjra is jelölt, kanadai származású Ellen Page tavaly decemberben hatalmas port kavart, miután a Twitteren bejelentette, hogy transznemű, s ezentúl férfiként él tovább. A 33 éves színész, akinek a neve hivatalosan is Elliot lett, rengeteg pozitív visszajelzést kapott, amiért nyíltan vállalja a transzenműségét. A Juno és az Eredet című filmek sztárjára emiatt a felesége, Emma Portner is rendkívül büszke volt, ám úgy tűnik, kapcsolatuk azóta végleg zátonyra futott.

Elliot Page, aki 2018 januárjában kötötte össze életét szerelmével, a Page Six információi szerint a tavaly nyári szakítás után kedden a manhattani legfelsőbb bíróságon nyújtotta be a válókeresetet – írja a Female First.

„Alapos átgondolás után meghoztuk a nehéz döntést, tavaly nyári szakításunk után elválunk. Tiszteljük egymást, közeli barátok maradunk” – közölték.

 

blikk.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux