Ugrás a tartalomra
x

Ez a 29 éves férfi repülőtiszt volt, most melegpornósként keres évi 16 milliót

A 29 éves Marc McAulay, a Brit Királyi Légierő egykori pilótája szakmát váltott, és egy teljesen más területen próbált szerencsét: a pornóiparban. McAuley maga is meglepődött, mekkora sikere van a meleg felnőttfilmezésben, nagyszabású tervei vannak a jövőre nézve.

McAulay 2014-ben lett a Királyi Légierő katonája, de azóta már meg is unta hivatását és áttért a melegpornózásra. Anyagi szempontból biztosan megérte: évi 30-40 ezer fontot, vagyis körülbelül 12-16 millió forintot keres. Az Edinburgh-ban élő férfi elmondása szerint félénk kamasz volt, aki ügyvédnek készült, de két év után otthagyta a jogi kart, és beállt a légierőhöz. Persze aktuális munkájának is megvannak a nehézségei: hogy teljesíteni tudjon, a felvételek előtt orvosságokat injekcióznak a péniszébe.

Nemrég megnyerte a meleg pornóipar Oscarjának nevezett Prowler-díjat, így reméli, hogy az amerikai piacra is be tud törni. McAulay egyik erőssége, hogy származásának köszönhetően skót kiejtéssel beszéli az angolt, amit imádnak a rendezők. Gyakran biztatják  is, hogy arra, hogy amennyire csak lehet, beszéljen erős akcentussal.

McAulay a melegpornós pálya előtt 2008-ban a brit Mr. Gay szépségversenyen második helyezett lett, mely cím megszerzése után fehérneműmodellként is dolgozott. A 29 éves férfi általában havi egy filmforgatást vállal, az utazását és a szállása költségeit előre kifizetik neki. McAulay nagyon profi csapattal dolgozik, minden forgatás előtt vér- és vizelettesztet végeznek a szereplőkön.

Bár már nem dolgozik a légierőnél, ha az amerikai szárnynyitogatás nem jön be, akár még vissza is térhet korábbi munkájához, ugyanis jelenleg is a brit légierő tartalékos tisztje.

 

velvet.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux