Ugrás a tartalomra
x

A csodálatos Pókember sztárját már nem csak a nők izgatják

Andrew Garfield coming outolt

Andrew Garfield arról beszélt, hogy eddig nőköz vonzódott, de bármire nyitott, próbál sodródni az árral, és mindent ki akar próbálni az életben. Garfield, aki elsősorban a Pókember-reboottal vált ismertté, nem olyan régen épp egy meleg darabban játszotta a főszerepet.
Garfield az Outnak adott interjút. A színész legutóbb az Angyalok Amerikában című Broadway-produkcióban játszott, ami a színháztörténet egyik leghíresebb meleg darabja.

“Szeretem, ha nem vagyok ura a helyzetnek…” – mondta a 36 éves színész, aki heteróként játszotta a meleg karaktert. Úgy fogalmazott, hogy szeretne mindent kipróbálni az életben, hiszen csak egyszer él. Szerinte az emberek többsége próbálja definiálni magát valahogy, urai akarnak lenni a sorsuknak, ő viszont “szeret sodródni az árral”.

Garfield váltotta Tobey Maguire-t A csodálatos pókember címszereplőjeként, majd szerepelt a film folytatásában is, amíg le nem cserélték Tom Hollandra. Előtte olyan filmekben láthattunk fontos mellékszerepekben, mint A közösségi háló és a Ne engedj el, majd a két Pókember-mozi után főszerepet kapott két igen kiváló filmben, Martin Scorsese Némaságában és Mel Gibsontól A fegyvertelen katonában. 

www.filmezzunk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux