Ugrás a tartalomra
x

Biszexuális A galaxis őrzői Űrlordja???

Váratlant húzott A galaxis őrzői képregény legutóbbi kiadványa, amelyben Peter Quillt, azaz Űrlordot biszexuálisként ábrázolták a szerzők. A történet szerint Quill közel 150 évet töltött egy Morinus nevű helyen, ahol megismerkedett egy Ariada és egy Mors nevű humanoiddal, akikkel végül szorosabb kapcsolatba is került. Igazi újjászületés mindez a történet szerint. “Itt az ideje elfogadni az igazságot…Morinus az otthonom…te vagy az otthonom” – mondja hősünk.

A galaxis őrzői filmes változatában Quillt alakító Chris Prattet egyébként nemrégiben azzal vádolták, hogy maga elítéli a homoszexualitást, amiért a hírhedten LMBTQ Hillsong Church felekezet tagja. Minderre maga Ellen Page hívta fel a figyelmet, aki a közelmúltban vállalta transzneműségét.

“Felmerült, hogy egy olyan egyház tagja vagyok, amely gyűlölettel tekint emberek egy bizonyos csoportjára, és hogy LMBTQ ellenes. Mindez mi sem áll távolabb az igazságtól. Egy olyan felekezet tagja vagyok, amelynek ajtajai mindenki előtt nyitva állnak” – írta korábban Pratt az Instagramon.

www.filmezzunk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux