Ugrás a tartalomra
x

Meleg szál a Star Warsban?

Sok rajongó örült volna neki, de valószínűleg legalább ennyinél ki is verte volna a biztosítékot, ha a legutóbbi Star Wars trilógiában Finn és Poe karaktere sajkát romantikus szálat kap. Ez már az új trilógia első filmje után is téma volt, és valamilyen szinten máig az a rajongók körében.

A történet szerint FN-2187 eredetileg egy stormtrooper, ám megszökik a rendtől és felkeresi az ellenállókat, hogy csatlakozzon hozzájuk. Itt ismerkedik meg Poe Dameronnal és Reyyel, akik végül jó barátaivá válnak. A kalandok úgy hozzák, hogy sok csatában harcol vállvetve Poe oldalán, de végül a három filmben nem kerekedik romantikus szál kettejük kapcsolatából. Pedig a jelek szerint nem csak a rajongók egy meghatározó rétege örült volna neki, hanem a Finnt – ezt a nevet kapta Poe-tól – alakító John Boyega is. Az évek során többször hangot adott véleményének, miszerint kijárt volna a két karakternek egy saját romantikus szál, ő szívesen eljátszotta volna.

A két színész, John Boyega és a Poe-t alakító Oscar Isaac a forgatásokon a valóságban is közeli barátokká váltak, akik máig tartják a kapcsolatot. És, hogy miért nem alakulhatott a filmben kettejük között még szorosabb kapocs? Erről John Boyega mondta el az álláspontját. Szerinte bármennyire is aktuális történet lenne egy meleg romantikus szál a filmekben, a Disney fejesei egyszerűen még nem állnak készen egy ilyen lépésre. Egyszerűen nem kockáztatták meg, hogy ezzel esetleg rajongókat veszítsenek el.

www.filmezzunk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux