Ugrás a tartalomra
x
""

Az Eufória transznemű csillagáért megőrül a divatszakma

Kétségtelen, hogy az év egyik legnagyobb dobása az Eufória. A HBO-n futó sorozat betekintést enged a Z-generáció zűrös világába, sőt, annál sokkal többe. Kétségtelen, hogy a sztori főszereplője, Zendaya hatalmasat alakít a drogoktól gyakran elkábult Rue szerepében, ám még így is kiragyog mellette a divatszakmából átigazoló Hunter Schafer, akit Jules-nak köszönhetően egycsapásra nevet szerzett magának a szakmában.

Persze aki követi a kifutók világát, azoknak már nem volt ismeretlen a transznemű modell, hisz Hunter évek óta jelen van a divatbemutatókon, de hála az Eufóriának, ebben az évben már minden róla szól.

Néhány hónapja még csak egy volt a többi modell közül a Dior és a Maison Margiela kifutóján!

A szeptember mindig ünnep a divatvilágban, hisz ilyenkor zajlik az év legfontosabb eseménye, a Fashion Week, Huntert pedig ebben az évben tárt karokkal fogadták mindenhol. New York-ban, Londonban és Párizsban is feltűnt, ám ezúttal nem a kifutón, hanem az első sorban, egyedi mégis szupermenő stílusával pedig egyértelműen elvitte a prímet a legnagyobb fashionisták elől.

Hogy Hunter karrierje milyen irányba halad tovább, arra mi is nagyon kíváncsiak leszünk, de egy biztos, nincs most nála coolabb divatarc a vidéken!

joy.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux