Ugrás a tartalomra
x

Charlize Theron a lánygyerekek világnapja alkalmából kivételt tett, és megosztott néhány képet gyermekeiről!

Ha a többesszám esetleg elbizonytalanít, azzal nincs semmi probléma, nem a memóriáddal van a baj, csupán talán lemaradtál Charlize Theron azon nyilatkozatáról, melyben bejelentette, hogy fia, Jackson transznemű.

A sztár ritkán mesél a kicsikről, ám tavaly egy különleges interjút adott, melyben kivételesen a fő téma a gyereknevelés volt és fia, aki még csak 9 éves. Charlize azt is elmesélte, hogy fia épp csak 3 éves volt, mikor elkezdett beszélni arról, hogy ő lánynak érzi magát, ekkor ösztönösen jött számára, hogy a kérdést ne is firtassa. Az egész család elfogadta Jackson-t, és bár addig fiúként nevelték, azóta lányként tekintenek rá, a folytatást pedig majd ő maga dönti el, mikor felnő. Ezen a véleményen van továbbra is, és az, hogy idén örökbefogadott gyermekeit együtt köszöntötte fel a  National Daughters Day-en, csak erősíti kijelentését.

A sztárnak egyébként sajnos van tapasztalata abban, hogy milyen egy rossz szülő mellett felnőni, így különösen fontos számára, hogy támogató családi hátteret biztosítson lányai számára, és ezzel nincs egyedül Hollywoodban!

 

www.joy.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux