Ugrás a tartalomra
x
""

7 sztár, akik őszintén beszéltek a biszexualitásukról

Halsey
Az énekesnő gyakran beszél interjúkban a biszexualitásáról, és már az LMBTQ-közösség GLAAD-díját is elnyerte mint zenész. Ekkor ezt mondta a rajongóinak Halsey: „fiatal, biszexuális nő vagyok, és az életem nagy részét azzal töltöttem, hogy érvényesítsem magam a barátaim, a családom és saját magam előtt, hogy bebizonyítsam, nem csak egy múló szeszély az, ahogy érzek és akit szeretek. Nem az összezavarodottság eredménye ez, hogy később változzon. Nem lehet befolyásolni.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

brat ? @samdameshek

halsey (@iamhalsey) által megosztott bejegyzés,

 

Lili Reinhart
Lili nem olyan rég coming outolt, amikor a Black Lives Matter mozgalom egy felvonulását népszerűsítette az Instagram sztorijában. „Bár még sosem jelentettem ki nyilvánosan, büszke biszexuális nő vagyok. És csatlakozom a mai tüntetéshez. Gyere te is!” – írta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sometimes I like a matte look for the summertime ? @covergirl’s #cleanfresh pressed powder absorbs oil and delivers a natural finish~ AND it’s vegan ?

Lili Reinhart (@lilireinhart) által megosztott bejegyzés,

 

Ezra Miller
Ezra nemcsak a szexualitását, de a társadalmi nemét sem címkézi fel, de még 2012-nen nyilatkozott arról, hogy nemtől függetlenül nyitott a szerelemre. „Nem melegként azonosítanám magam. Leginkább lányokhoz vonzódtam eddig, de rengeteg típusú emberrel voltam már, és bármilyen szerelemre nyitott vagyok, bárhol is találjam meg” – mondta.

Fotó: US Getty Images

Demi Lovato
Deminek 2015-ben jelent meg a Cool For The Summer című száma, amitől már gyanússá vált a rajongók számára, hogy az énekesnő nem heteró. De a sztár még a szüleinek is csak két évre rá mondta vallotta be a szexuális identitását: „egészen 2017-ig nem mondtam el a szüleimnek, hogy akár egy nő mellett is el tudom képzelni az életem” –  nyilatkozta Demi. A dokumentumfilmjében pedig pontosította az érzéseit: „nyitott vagyok az emberi kapcsolatokra, ezért az, hogy ez fiúval vagy lánnyal történik meg, nekem nem számít.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Dear little me, I’m sorry that it took so long but baby your free..” ?☺️?

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

 

Tessa Thompson
A Marvel sztárja is nyíltan vállalja a szexualitását, amit a Porter magazinnak vallott be. Nemes egyszerűséggel csak annyit mondott: „férfiakhoz és nőkhöz is vonzódom.” Tessa emellett azért is aktívan tett, hogy a szuperhős karaktere, Valkűr nyíltan biszexuális legyen a vásznon, ahogy a képregényekben is az.

 

Kristen Stewart
Kristen férfiakkal és nőkkel is járt már, egyik kapcsolatát sem rejtegetve a nyilvánosság elől. „Ha biszexuális vagy, nem jelenti azt, hogy össze vagy zavarodva. Egyáltalán nem zavar meg. Sőt, pont fordítva!” – nyilatkozta 2017-ben a Guardiannek a sztár.

Fotó: US Getty Images

Daniel Newman
A Walking Dead sztárja 2017-ben coming outolt egy egyszerű, #OutandProud-hashtaggel, amit a közösségi média felületein osztott meg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DANIEL NEWMAN (@danielnewman_) által megosztott bejegyzés,

 

 

cosmopolitan.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux