Ugrás a tartalomra
x
""

Ez volt az a pillanat amikor Lili Reinhart rájött, hogy biszexuális

Lili Reinhart nemrég egy nagyon izgalmas interjút adott a Nylon magazinnak. A színésznő a most megjelent cikkben nyíltan beszélt a biszexualitásáról és azt is elmesélte, mi volt az a pillanat, amikor ráébredt, hogy a lányokhoz vonzódik.

Ha lemaradtál volna róla, Lili még júniusban, egy Instagram-posztban coming outolt. Nem csinált belőle nagy ügyet, egyszerűen a támogatásáról biztosította az amerikai LMBTQ közösséget, majd megjegyezte, hogy ő is egy büszke biszexuális nő.

A fanokat érthető módon nagyon meglepte a hír, a mostani interjúból azonban kiderült, hogy Lili már évek óta biszexuálisként éli az életét, sőt igazából már egészen fiatalon rájött, hogy a lányokhoz is vonzódik.

„Emlékszem, hogy ötödikes voltam. Vártam a buszomat és azon gondolkoztam, hogy nekem vajon a lányok is tetszenek? Nem tudom honnan jött ez az egész és miért. Emlékszem, hogy olvastam egy cikket, talán a Cosmóban, amiben volt egy ilyen kérdés: Szeretnél együtt lenni azzal a nővel, vagy olyan szeretnél lenni, mint az a nő? Én pedig azt gondoltam, hogy szeretnék olyan lenni, hiszen szexi és csodálatos, de szeretnék együtt lenni is vele!”

Lilinek ráadásul 18 évesen egy barátnője is volt, és mint mondta, sosem szándékosan titkolta a biszexualitását. A családja, a barátai, sőt a stábtagok is tudtak róla, de azért nem beszélt korábban róla nyilvánosan, hogy nehogy azt gondolják az emberek, hogy csak divatból csinálja.

 

cosmopolitan.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux