Ugrás a tartalomra
x

Melegpornó miatt vált el Charlie Sheen és Denise Richards? Durva dolgokra derült fény

Los Angeles — Hollywood sosem volt mentes a hangos válásoktól. A Vasárnapi Blikk sorozatában felidézzük a legbotrányosabb sztárszakításokat. Az álomvilág egyik legismertebb botrányhőse, Charlie Sheen (54) és volt felesége, Denise Richards (49) 2000-ben ismerkedett meg az Eltanácsolt tanácsadó című film forgatásán, de csak egy évvel később kezdtek randizni.

– Amikor megláttam, tudtam, hogy ő az igazi, de sokáig nem mertem ezt elmondani neki, nehogy elijesszem – árulta el egy korai interjújában Richards. Sheen hamar megkérte a színésznő kezét, felvarratták magukra a másik nevét, majd 2002. június 15-én össze is házasodtak. Úgy tűnt, minden rendben van, Richards azonban 2005-ben elindította a válópert, amikor épp hét hónapos terhes volt második kislányukkal.

Richards többek között azt állította, hogy a férje életveszélyesen megfenyegette őt és a szüleit is, emellett rendszeresen melegpornót nézett, ráadásul, állítása szerint olyat, amelyben fiatalkorúak szerepeltek. A válást kimondták, az egykori szerelmesek kapcsolata pedig mérgezővé vált. Sheen újranősült, de két év után el is vált Brooke Muellertől. A színészt családon belüli erőszakkal vádolták meg, Mueller pedig egy rehabilitációs intézetbe került, így a pár ikreinek gyámságát átmenetileg Richards kapta meg.

– A fiúk a lányaim testvérei, sosem szakítanám el őket egymástól – magyarázta Denise Richards a döntést. Ám bármennyire is gáláns volt Sheennel, a színész egyre mélyebbre süllyedt. Nem sokkal ezután ugyanis kilakoltatta Richardsot és lányait abból a házból, amelyet a válás után vett a családjának. Emellett megtagadta a gyerektartás fizetését is, amely miatt 2016-ban Denise Richards egy hétmillió dolláros (2 milliárd forintos) kártérítési pert indított ellene.

Az állandó sárdobálás után az egykori szerelmesek végül rendezték a soraikat, és a gyerekeik érdekében kibékültek.

Botrányos magánélet

Charlie Sheen a családi ügyei mellett az elmúlt években is rendszeresen szállított botrányokat. Pornósztárokkal élt együtt, majd 2015-ben bevallotta, hogy HIV-fertőzött, egy évvel később pedig emberölési kísérlet miatt indítottak ellene nyomozást, miután megfenyegette akkori szerelmét. Richards ellenben boldog házasságban él 2018 óta Aaron Phypers üzletemberrel, akivel örökbefogadtak egy kislányt.

 

blikk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux