Ugrás a tartalomra
x

Leforgatták a Marvel első meleg jelenetét

A Marvel stúdió főnöke, Kevin Feige a Comic Conon is megerősítette, hogy itt bukkan fel az első siket szuperhős is, akit Lauren Ridloff alakít majd. Most pedig megérkezett a hír, hogy már le is forgatták az első meleg jelenetet a Marvel univerzumában!

A Logo magazinnak nyilatkozott a film egyik szereplője, Haaz Sleiman, aki elmondta, hogy ő, és az Atlanta című  sorozatból is ismert Brian Tyree Henry egy homoszexuális párt alkotnak. „Brian a meleg szuperhőst, Phastost alakítja, az én karakteremmel házasok, és van egy közös gyerekük”– magyarázta, pontosan kiket is játsszanak az Örökkévalókban, ami amúgy november 5-én érkezik a mozikba.

Majd Haaz azt is hozzátette, hogy a filmben megtörténik a Marvel első meleg csókja is. A jelenet forgatásáról pedig így mesélt a színész:

„Egy gyönyörű, nagyon megható csókról van szó. A forgatásakor mindenki sírt a stábból. Számomra nagyon fontos, hogy bemutassuk, milyen szerető és szép lehet egy queer család is. Brian Tyree Henry pedig fantasztikus színész, aki csodálatosan alakította ezt a szerepet: egy alkalommal például megláttam a kisgyereket a szemeiben, és ez szerintem nagyon lényeges. Mert elfelejtjük, hogy a mi közösségünk tagjai is voltak gyerekek, mivel az emberek ránk szexuális vagy lázadó személyiségekként gondolnak elsősorban. Elfelejtünk emberi szinten összekapcsolódni egymással.”

 

cosmopolitan.hu

(Kiemelt kép: Brian Tyree Henry)
Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux