Ugrás a tartalomra
x

Ismert brit tévés coming outolt

Melegként coming outolt egy ismert brit tévés műsorvezető. Philip Schofield 1982 óta szerepel a képernyőn, 2002 óta az ITV csatorna This Morning című reggeli műsorának műsorvezetője. A műsort naponta egymillió ember nézi, az elmúlt évtizedben rendszeresen elnyerte a National Television Awards díjat.

Schofield most egy Instagram-sztoriban adta a világ tudtára, hogy meleg. 

Sosem tudhatod, mi történik valaki látszólag tökéletes életében, milyen problémákkal küszködik, hogy érzi magát valójában - ezért azt sem tudhatjátok, mi emésztett engem az elmúlt pár évben. Feleségem és lányaim erőt adó támogatásával kezdem elfogadni azt a tényt, hogy meleg vagyok – írta.

A műsorvezető a ma reggeli adásban visszatért a kérdésre, és érzelmes interjút adott kolleganőjének, Holly Willoughby-nak:

Ez a dolog nagyon sok szívszaggató beszélgetést okozott otthon– ismerte el.

Ezzel arra utalt, hogy 27 éve boldog(nak tűnő) házasságban él feleségével, Stephanie Lowe-val.  A műsorvezető szerint a világ nagyot változott, és ma már büszke lehet a melegségére, de ettől függetlenül szenved, és zavart érez – de ez kizárólag abból fakad, hogy a családjának fájdalmat okozott.

 

index.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux