Ugrás a tartalomra
x

Elítélték a brit történelem legsúlyosabb szexuális ragadozóját

A 159 szexuális támadás, köztük 136 nemi erőszak miatt elítélt Reynhard Sinaga olyan szexuális ragadozó, akit sosem lesz biztonságos szabadon engedni – idézi a BBC a bírót, aki hétfőn életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte a 36 éves férfit. Az elkövető nevét most először hozták nyilvánosságra, amikor kiderült, hogy legkorábban harminc év múlva bocsátható szabadlábra.

Sinagát most abban találták bűnösnek, hogy 48 férfit csalt el manchesteri klubok elől a lakásába, ahol bedrogozta, majd zaklatta őket, és filmre is vette mindezt. Sokan közülük nem is emlékeztek arra, hogy mit tett velük. A hatóságok szerint legalább 190 áldozatot vett célba.

Az ügyészség szerint Sinaga – aki a leedsi egyetem PhD-hallgatója volt – a legnagyobb étvágyú szexuális ragadozó a brit kriminalisztika történetében, sőt talán a világon is, és különös élvezetet talált a heteroszexuális férfiak elleni erőszakban.

Két perben már elítélték az indonéziai származású férfit, akit így összesen 136 nemi erőszak ügyében találtak bűnösnek, összesen 48 áldozata volt.

Sinaga tagadta a vádakat, azt mondta, az összes partnere beleegyezett a szexbe és a felvételek készítésébe, amiken mindössze tetették, hogy alszanak. Védekezését a bíró nevetségesnek tartotta.

Sinagát 2017 júniusában fogták el, amikor egy áldozata, miután visszanyerte eszméletét, leküzdötte a férfit, és kihívta a rendőrséget. A rendőrök több száz órányi felvételt találtak Sinaga telefonján hasonló szexuális támadásokról.

 

24.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux