Ugrás a tartalomra
x
""

Mindent elmesélt az édesapjával való kapcsolatáról Robert De Niro: ezt bánja legjobban a színész

Robert De Niro bánja, hogy nem volt valami mély kapcsolata néhai édesapjával, aki nyíltan vállalta, hogy meleg.

Nem úgy alakult a kapcsolata édesapjával Robert De Nirónak, mint ahogy remélte. A 76 éves színész elismerte, hogy festőművész apukájával nem volt túlságosan közeli a kapcsolata annak halála előtt, és ezt ma már nagyon bánja. Ha szülője élne még, elmondása szerint biztosan másképp csinálna egyes dolgokat. Korábban ugyanis nem fordult elő, hogy találkozásuk során a művészetről beszélgettek volna, legfőbb témájuk ugyanis a családjuk volt - írja a Female First.

"Semmit nem mondott el nekem magáról. Bizonyos dolgokról egyáltalán nem is beszéltünk. Nem volt olyan apa-fia beszélgetésünk, amikor a művészetről, vagy hasonlóról lett volna szó. Bár lehet, hogy a legtöbb apa sem teszi meg ezt a fiával. Bárcsak így lenne, ezeket bánom én nagyon" - mondta a 76 éves színész a British GQ magazinnak adott interjújában.

A színész apja egyébként azt követően hagyta ott párját, Virginia Admiralt, hogy beismerte: a férfiakat szereti. Ekkor ifjabbik Robert De Niro még csak két éves volt. A festőművész 1993-ban hunyt el rákban.

blikk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux