Ugrás a tartalomra
x

Tom Holland a maszturbáló videóját próbálja eltüntetni az internetről

Tom Holland a Pókember filmek 23 éves sztárja kínos helyzetbe keveredett. 

Futótűzként terjedt egy videó a tegnapi nap folyamán a Twitteren, amiben az ismert fiatal színész, Tom Holland meredező hímvesszővel látható. A színész az üggyel kapcsolatban nem adott ki nyilatkozatot, ezáltal sem cáfolás, sem megerősítés nem érkezett arról, hogy valóban Ő szerepel a videón, vagy csak egy kísértetiesen rá hasonlító fiatal ember űzött vele gonosz viccet.

A rajongók egyik fele szerint csak egy hasonmása okoz kellemetlenséget a színésznek, a másik oldal szerint valóban Tom szerepel a videókon. 

Az mindenesetre furcsa, hogy reggelre a legtöbb helyről eltűnt a videó, és az is erősíteni látszik azon hipotézist, hogy a színész van a videón, hogy azon látszik a sarokban a megosztó nickneve, ami nem más, mint a tomholland2013 ami megegyezik Tom Holland hivatalos Instagram fiókjával. 

Ebből néhányan arra a következtetésre jutottak, hogy a színész privátban mutatta meg magát pucéran, és onnan került ki a videó először a Twitterre, majd onnan a pornhubra. A videóból kivágott képek egy része még a Twitteren elérhető, így mindenki eldöntheti maga, hogy valóban a színész szerepel rajta, vagy csak egy rossz vicc áldozata lett. 

Twitter kép: 

Pornhub videó 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux