Ugrás a tartalomra
x

Brie Larson igencsak meglepődött, mikor egy meleg eljegyzésbe keveredett

Pontosan az orra előtt zajlott a romantikus fiú-kérés.

Brie Larson az október 11-13 közé eső napokat az ACE Comic Con-on töltötte, ahol pont beleszaladt egy nem szokványos eljegyzésbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t stop won’t stop shipping! Thanks @acecomiccon ?✌️

Brie (@brielarson) által megosztott bejegyzés,

Marvel kapitány Chicago-ban nem csak panelbeszélgetéseken vett részt, de lehetőség nyílt a 30 éves sztárral való közös fotózkodásra is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi

Brie (@brielarson) által megosztott bejegyzés,

Ezt a rövid időt használta ki egy bátor férfi, aki váratlanul letérdelt a barátja előtt, miközben Larsonnal pózoltak. John Chambrone ekkor tette fel a nagy kérdést Richard Owens nevű párjának.

Az előre nem látható eseményről így számolt be a színésznő:

"Egy kézfogón voltam jelen: és már nem vagyok ugyanaz az ember. Sok boldogságot a szerelmespárnak!"

írta Twitteren, az eljegyzésinek minősülő fotók mellé.

A vőlegény Facebookon élete legepikusabb pillanataként emlékezett meg az epizódról. Chambrone még egy nyílt levelet is címzett Larsonnak, amiben elmagyarázza, mennyit jelent neki és kedvesének a pilótanő karaktere.

Nem sokkal a romantikus eset előtt vehetett át a színésznő egy díjat, melyet a mozin kívüli erőfeszítéseiért is kiérdemelt. A Variety-féle Power of Woman elismerés kitér az Equal Justice Initiative nevű civil szervezetet érintő munkájára is, mely jogi képviseletet, és így: reményt biztosít a rászorulóknak. A Just Mercy című filmjében egyébként az alapítvány egyik kulcsemberét, Eva Ansley-t fogja alaktani Larson, tájékoztat a CNN.

 

 

 

nuus.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux