Ugrás a tartalomra
x

'Bridget Jones' egyszerű igazsággal állt ki a London Pride színpadára

A brit fővárosban is szombaton tartották a Pride felvonulást, ahol hatalmas meglepetés érte a több milliós tömeget, ugyanis Renée Zellweger lépett váratlanul a pódiumra.

Az Oscar-díjas színésznő kifejezte megbecsülését az LMBTQ közösség felé a Trafalgar téren, méghozzá egy rövid, de lényegretörő beszéddel. - számol be róla az Attitude. Hiába, az igazság a legtöbbször annyira egyszerű és egyértelmű.

"Kaphatnék csak pár másodpercet? Elismerésemet szeretném kifejezni mindaok felé akik az elmúlt 50 évben annyi szenvedés és bántás ellenére bátrak maradtak, és harcoltak mindazért, ami másoknak jár: az alapvető emberi jogokért. Az Isten áldja meg őket, és mindenkit, aki itt van!" - mondta a sztár a rögtönzött színpadralépéskor.

Renée arcát csillámos smink borította és büszkén pózolt a queer zászlókkal. A színésznő ezután egy videós ízelítőt adott a közönségnek, hamarosan debütáló életrajzi filmjéből, amiben ő alakítja a tragikus sorsú Judy Garlandot.

Hazánkban is sok híresség adott hangot annak, hogy 2019-ben már nem kérdés, hogy mindenki szabadon dönti el, kit szeret. Tóth Vera közösségi oldalán emiatt rengeteg támadást is kapott a bigott emberektől, de ő büszkén vállalta véleményét, és örömmel mondott le a homofób "rajongókról". A Budapest Pride egyébként soha ilyen békés és nyugodt nem volt még, ami köszönhető a szervezőknek és a rendőrségnek, akik idén először nem a menetet rakták kordonok közé, hanem a maroknyi ellentüntetőket.

LOVE is LOVE.

 

noizz.hu

Borító: Getty Images

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux