Ugrás a tartalomra
x

Tizenévesek támadtak késsel egy meleg párra Liverpoolban

Először beszólogatott, majd késsel támadott meg egy meleg párt három tizenéves Liverpoolban - írja a SkyNews. Mind a két férfit kórházba kellett szállítani. 

A harminc év körüli pár Liverpoolban sétált szombat este, mikor a három gyerek megkörnyékezte őket. Először homofób megjegyzéseket tettek, majd az egyikük elővett egy kést, és a párra támadt. 

Az egyik férfit a fején és a nyakán, a másik férfit pedig a karján sebesítették meg súlyosan. A párt kórházba szállították. Az orvos szerint egyikük sérülése sem volt életveszélyes, de a támadás mindkettejüket megrázta. 

A rendőrség még keresi a támadókat, akik 12-15 évesek lehetnek. A nyomozást vezető Tara Denn szerint az incidens "megdöbbentő és indokolatlan támadás volt egy hazafelé sétáló pár ellen". 

Nem ez volt az első homofób támadás ebben a hónapban az Egyesült Királyságban. Pár héttel ezelőtt egy leszbikus párt megtámadott és véresre vert egy csapat férfi egy buszon. Állításuk szerint amikor támadóik meglátták, hogy fogják egymást kezét, vagyis összetartoznak, felszólították őket arra, hogy csókolózzanak, és amikor erre nem voltak hajlandóak, akkor ütni kezdték őket.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux