Ugrás a tartalomra
x

Magyarország harmadik lett a Mr Gay világversenyén

A hazai Mr Gay győzelme után, Pusztai Olivér április 26-án elutazott Fokvárosba, ahol szombat este került megrendezésre a világverseny döntője. A versenyzőkre applikációk keresztül lehetett szavazni és itthonról több celeb, például Kulcsár Edina is bíztatta az embereket, hogy voksoljanak Pusztaira, aki végig az esélyesek között volt.

Pusztai a döntő előtt egy nappal tudta meg, hogy a győztes semmilyen nyereményt nem kap, de hozzátette, nem is ez a fontos.

Ki is derült tegnap, hogy nincs semmilyen díj, nem kapunk pénzt, nem lesz semmilyen nyeremény, mert itt nem ez a legfontosabb. Az a fontos, hogy hogyan folytatod az utadat, hogy milyen nemzetközi kampányt fogsz felállítani. A győzelem az az, hogy te hogyan tudod az LMBTQ közösségedet egy  jobb élet reményében elmozdítani. Nem a kézzel fogható nyereményt fogod megkapni, hanem lehetőséget arra, hogy nemzetközi szinten tudjál felépíteni valamit és ez nekem nagyon-nagyon tetszik. Mondjuk azért egy tiarának örültem volna

– mondta InstaStoryjában Pusztai Olivér, aki végül harmadik helyezett lett.

Megvan a harmaik hely. Nagyon-nagyon boldog vagyok. Nagyon köszönöm azt a sok támogatást, sok szavazatot, sok szeretetet, amit kaptam tőletek. Ez nélkületek nem jöhetett volna létre. Azt gondolom, hogy mindent beletettünk és az, hogy Magyarország ilyen helyet ért el egy világversenyen az nagyon nagy dolog.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux