Ugrás a tartalomra
x

Hemzsegtek a sztárok az év melegesküvőjén

 

Marc Jacobs divattervező és kedvese, Char Defrancesco április 6-án mondták ki a boldogító igent New Yorkban, baráti társaságuk körében. Esküvőjük maga volt a glamúr és a romantikus részletek elegye, miközben nem hiányoztak különleges bulikellékek sem.

Ha nem lenne a MET-gála, pályázhatna az év divateseményére is, annyi topmodell és szakági híresség vett részt rajta. Ott volt Edward Enninful, a brit Vogue első színes bőrű, férfi főszerkesztője, nem hiányozhattak az ősrégi barinők, Kate Moss és Naomi Campbell sem, de az aktuális topmodellek krémje is jelen volt Gigi és Bella Hadidtól, Kaia Gerberen át Emily Ratajkowskiig, aki persze a férjét sem hagyta otthon, mint ahogyan Luka Sabbat, Frank Ocean és Lil’ Kim is tiszteletét tette. Christy Turlington szupermodell, Emmanuelle Alt, a párizsi sikk nagykövete, Bette Midler színésznő és még sokan mások, mondhatni, aki számít, jelen volt – kivéve Victoria Beckhamet, aki utólag sajnálkozott a neten, hogy nem tudott részt venni a lagzin.

Az szinte magától értetődő, hogy a boldog pár öltözéke kiválasztását is a legapróbb részletekig megtervezte. Kaptak például egy pár gyémánttal és ónixszal kirakott pingvin kitűzőt, utalásul rá, a pingvinek is egy életre választanak maguknak párt, de Marc Jacobs oroszlánfejes mandzsettagombja sem volt semmi – apropó, a fotókon jegygyűrűjét is láthatjuk.

Egy 1962-es Rolls Royce Phantom oldtimerrel gurultak a manhattani helyszínre, ruháikat a New York-i Huntsmannél készítették, természetesen méretre, míg Char Defrancesco sneakere egyedi Christian Louboutin darab volt, Marc Jacobs lábbelijéről pedig a Gucci vezető tervezője, Alessandro Michele gondoskodott személyesen.

A lagziról szerencsénkre egy halom fotó és videó látott napvilágot, így egy picit mi is belekukkanthatunk, milyen volt az év melegesküvője, amin két nagyon különleges ember pecsételte meg egymás iránti, irigylésre méltó szerelmét.

 

Még több képet az nlcafe.hu oldalán láthatsz. 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux