Ugrás a tartalomra
x
""

Kíváncsiságból 70 mágneses golyót tolt fel a péniszébe egy 11 éves kínai fiú

Kétórás műtéttel operálták ki a húgyhólyagjában talált fémgolyókat.
 

Kínai orvosok 70 darab kis mágneses golyót operáltak ki egy 11 éves kisfiú húgyhólyagjából, miután kíváncsiságból a péniszébe dugta a félcentis tárgyakat – jelentette a helyi sajtó. Szívesen írnánk, hogy az orvosok döbbentek néztek, amikor meglátták, mi van a kisfiú testében, de a legmegdöbbentőbb, hogy ilyen esetek meglepően sűrűn előfordulnak Kínában.

A meg nem nevezett kisfiút vasárnap este vitték be szülei a Hangzhou városában található Zhejiang Orvostudományi Egyetem gyerekkórházába, miután hasfájásra panaszkodott, és arra, hogy nehezen tud vizelni – írta a South China Morning Post. A kisfiú csak azután mondta el, hogy ennek mi lehet az oka, amikor a röntgenképeken kimutatták a húgyhólyagjában összeállt golyókat.

A fél centiméter átmérőjű golyókat egy két órán át tartó műtéttel távolították el az orvosok. Tao Chang sebész elmondása szerint eleinte csak egyszerre két-három golyót tudtak kivenni a fiú testéből.

Miután kivettünk nagyjából ötven darabot, a maradékok összeálltak egy lánccá, és egy húzásra kijöttek

– tette hozzá a sebész.

Ezek a gyerekjátékként árult mágneses golyók olyan sűrűn végzik kisfiúk péniszében, hogy az orvosok figyelmeztették a szülőket, hogy ne vegyenek ilyet gyermekeiknek.

Tao elmondása szerint csak az ő kórházában évente 2-3 hasonló esettel találkoznak, főleg 10 és 15 év közötti fiúknál. A sebész közölte, szedtek már ki kisfiúk péniszéből elektromos vezetéket, kötőtűt és még egy 8 centiméteres fülpiszkálót is.

Az ország más részein is történt több ilyen, nyilvánosságra került esetet. Januárban mi is beszámoltunk arról a 12 éves fiúról, aki 39 mágneses golyót rakott a péniszébe, és szintén a húgyhólyagjából kellett azokat kioperálni egy vuhani gyerekkórházban.

Tavaly júliusban, Zhumadian város egyik kórházában egy 40 centiméter hosszú fülhallgató kábelt szedtek ki egy 18 éves fiúból. Aki elmondta, egy évvel korábban rakta fel a péniszébe, majd annyira szégyellte, hogy nem merte elmondani szüleinek, mit tett – írta a Post.

Harbin városában pedig 13 éves fiú péniszéből tavaly egy 10 centiméteres elektromos kábelt szedtek ki az orvosok.

(24.hu)

Borítófotó: South China Morning Post

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux