Ugrás a tartalomra
x

Női ruhát kényszerített anyósa a meleg férfira

A házastársa családja 9 hónapon át bántalmazta és rabszolgaként dolgoztatta a férfit.

A 29 éves meleg, szikh férfi, Roy Singh 18 éves korában ismerte meg szintén meleg párját, akivel elhatározták, hogy összeházasodnak. Szerelme szülei azonban nem akarták, hogy rokonaik, ismerőseik megtudják, hogy a fiuk homoszexuális, ezért az esküvőbe csak úgy egyeztek bele, ha Singh nőnek öltözve csinálja végig a ceremóniát.

Ezzel azonban nem érték be. A házaspár a szülők londoni otthonában költözött össze. Az esküvő másnapján az anyós közölte Singhgel, hogy ezután Luckynak hívják, és női ruhákban kell járnia. 

A család gyakorlatilag rabszolgaként dolgoztatta a férfit napi 18 órán át, folyamatosan bántalmazták, miközben a férjével csak ritkán találkozhatott. Enni alig kapott, mivel az anyósa túl kövérnek találta, ráadásul gyakran a vécét sem használhatta. 

Singh szülei a Facebookról tudták meg, hogy fiuk női ruhában kötött házasságot egy másik férfival. Anyósa ezek után arra kényszerítette, hogy nőnek öltözve látogassa meg a saját szüleit, akik ezt annyira rosszul fogadták, hogy közölték vele, többé ne menjen haza.

A férfi végül 9 hónap után gyűjtött elég bátorságot ahhoz, hogy elhagyja férjét és annak családját, ezután egy hajléktalanszállón lakott. Négy hónappal később megtudta, hogy a férje feleségül vett egy nőt. Ekkor úgy döntött, véget vet az életének. Felvette az esküvői ruháját, felvágta az ereit, majd a folyóba ugrott, ám egy járókelő kimentette, és kórházba vitték. A szülei mentek érte, magukhoz vették és támogatták.

A férfi ma már Lucky néven drag queenként lép fel, hogy visszanyerje az uralmat az identitása felett, ám még a mai napig sem heverte ki teljesen a 9 hónapos bántalmazást.

Exe a sajtó érdeklődésére annyit közölt: ő és az édesanyja elnézést kérnek a viselkedésükért.

 

nlcafe.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux