Ugrás a tartalomra
x

Nemi erőszak, beriasztózott szobák - megdöbbentő részletek az HBO Michael Jackson-dokumentumfilmjében

Sokak szerint már nem kérdés, bűnös volt-e a sztár. A nézők már a vetítés közben kikészülve osztották meg érzéseiket a látottakról.

Az ügy ismerői és a rajongók régóta várják az HBO pénteken, az amerikai Sundance Filmfesztiválon bemutatott dokumentumfilmjét, a Leaving Neverlandet, ami az alkotók szándéka szerint végre leleplezi, pontosan mik történtek Jackson és az általa állítólag bántalmazott gyerekek között.

Az Irishtimes is döbbenetes részletekről számol be: a film egyik szereplője rövid bemutatkozás után a popikont vitathatatlan tehetségéért méltatta, felsorolta, mi mindenben segített neki Michael Jackson, majd a kamerába nézve azt mondta:

"És szexuálisan bántalmazott hét éven át".

Wade Robson (ma táncos-koreográfus) már egészen kicsi gyermekkorától kezdve Michael Jackson rajongója volt, képes volt arra, hogy utánozza a táncát, a mozdulatait, és amikor megnyert egy versenyt, a fődíj az volt, hogy találkozhatott a sztárral. Mély barátság alakult ki a 7 éves kisfiú és a híresség között, amit Robson becsvágyó anyja is támogatott.

Tovább olvasom

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux