Ugrás a tartalomra
x

Nem viccelnek többet a melegekkel a Family Guy készítői

A sorozat producerei szerint ami még 15 éve belefért, az ma már nem elfogadható.

A Family Guy friss epizódjában a főszereplő Peter Griffin az amerikai elnök, Donald Trump szóvivője lesz. Az epizód egyik pontján csúnyán összevesznek, és Trump azt vágja Griffin fejéhez, hogy sok gyerek a sorozatból tanulta a kedvenc zsidókon, feketéken és melegeken csattanó vicceit. Peter erre azzal csap vissza az elnöknek, hogy "ami azt illeti, egy ideje már próbálunk megszabadulni a meleg viccektől."

TV Line kérdezett rá a sorozat producereinél a dologra, akik megerősítették a főszereplő szavait a meleg viccek elhagyásáról. Alec Sulkin és Rich Appel szerint a Family Guynak is reagálnia kell a közbeszéd átalakulására és a kulturális változásokra. Szerintük egy 2005-2006 környéki és egy mostani sorozat között óriási különbségek vannak: "néhány dolog, amivel akkor nyugodtan viccelhettünk, ma már teljesen elfogadhatatlan."

Appel szerint ez nem azt jelenti, hogy bármilyen külső, kényszerítő hatás miatt vennének ki poénokat a sorozatból, inkább az történt, hogy a Family Guy a körülötte lévő világgal együtt rengeteget változott 1999-es indulása óta.

 

(forrás: Kreatív Online)

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux