Ugrás a tartalomra
x

Logan Paul bocsánatot kért

Alig néhány napja számoltunk be róla, hogy Logan Paul a melegeknek szólt be nagyon csúnyán. A 23 éves srác ugyanis a legutóbbi podcastjában a tematikus hónapokról (pl.: a borotválkozásmentes november) beszélgetett a vendégével, akivel vicceskedve próbáltak új témákat kitalálni. Így állt elő Logan azzal az ötlettel, hogy csináljanak egy csak pasi márciust, azaz: egy hónapra legyünk melegek!

Nem csoda, hogy ez a mondat sem a melegek, sem mások tetszéstét nem igazán nyerte el, hiszen ez is egy olyan beszólás, ami azt hordozza magában, hogy a homoszexualitás választás kérdése. A meleg közösségek pedig már évtizedek óta küzdenek ezen tévhit ellen, és igyekeznek minél szélesebb körben megértetni, hogy sem a homo, se más szexualitás nem döntés kérdése.

Logan legújabb twitter bejegyzésében így nyilatkozott a botrányos kijelentésével:

"Nagyon rossz szavakat választottam, ez az én hibám. Beszéljünk a témáról a jövő heti podcastomban."

A címzett pedig nem más volt, mint a GLAAD, amerika legnagyobb nonprofit LMBTQ szervezete, akik persze válaszoltak is a felkérésre: "Ez nem így működik"

Logan azzal kívánja tompítani az ellene forduló dühös embereket, hogy ő úgy értette, hogy a következő podcastja "csak férfiaknak" fognak szólni, és ezt értették sokan félre. 

Joey Graceffa meleg YouTuber a twitteren reagált Logan Paul botrányos kijelentésére. Ez a tweet az, ami talán a legjobban rávilágít arra, hogy mi is a probléma a beszólással:

„Logan Paul viccelődött azzal, hogy homoszexuális lesz „egy hónapig ”, míg a világban világszerte ölnek meg LMBTQ embereket, vagy lesznek öngyilkosok a szexualitásuk miatt. Ez undorító. Ő továbbra is szörnyen képviseli a YouTuber-közösséget és megmutatja, hogy az elmúlt években semmiből sem tanult.”

 

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux