Ugrás a tartalomra
x
""

Johnny Depp ex neje végül is biszexuális – és most kiderül, miért teregeti ki oly gyakran

„Mindenki azt mondja: ’Mindent eltékozolsz. Nem teheted ezt a karriereddel.’”

Johnny Depp exe, Amber Heard már sokszor beszélt Hollywoodban a nagy nyilvánosság előtt biszexualitásáról. Még 2010-ben, a GLAAD 25. Éves Díjátadó Gáláján ezt mondta: „Nem aggatok címkét magamra, hogy ezt, vagy azt az oldalt képviselem – korábban remek kapcsolataim voltak férfiakkal, és most egy nővel. Szeretem, akit szeretek; az ember, ami számít.” Ekkor vállalta fel magát.

A munkaadói és újságírók is figyelmeztették már, ne beszéljen ennyire nyíltan a szexualitásáról azt bizonygatva: ezzel tönkre vágja filmes karrierjét. „Mindenki azt mondja: ’Ezt nem teheted. Mindent eltékozolsz. Nem teheted ezt a karriereddel.’ Erre én azt szoktam felelni, hogy ’Nem tudom máshogy csinálni. Figyelj.’” – nyilatkozta két éve az Allure-nek. Az Aquaman sztárja ugyanabban az interjúban megtagadta, hogy beskatulyázzák az identitása miatt.

Amber Heard "moszatruhában" érkezett az Aquaman premierjére. (Fotó: Cineworld News)

Nemrég adott interjút az olasz IO Donna című lapnak, melyben magyarázatot adott, miért is vállalta fel magát ilyen vehemensen a nyilvánosság előtt: hogy megbirkózzon a biszexualitást övező tabukkal, és megmutassa, nincs ebben semmi helytelen.  

„Csendben maradni valamiről azt jelenti, hogy burkoltan elfogadod: az a dolog helytelen. De én tudtam, ez nem olyan… Szóval, azt mondtam magamnak, jelenítsem meg a valóságban is, a legigazabb módon azt, aki vagyok, és személyemben ajánljak valakit a fiataloknak, akire felnézhetnek. Az én generációm úgy nőtt fel, hogy nem volt előttük olyasvalaki, aki képviselte volna őket. Nekem köszönhetően valaki talán majd kevésbé fogja alkalmatlannak érezni magát az életben.”

- Amber ezt a PinkNews-nak mondta.

Ám az olasz lappal azt is megosztotta, színészként szerencséje van, hisz megvan az a felület, ahol ő nyíltan megszólalhat. Felelősséget érez, és ez a felelősség személyisége mélyén eredeztethető. „Kötelességem visszaadni valamit… beszélni az igazságról, és olyan szerepeket vállalni, amelyek hatással vannak másokra – ez a legkevesebb, amit tehetek.”

(Cosmopolitan) (IO Donna) (Gay Times)

Borítófotó: SHEKNOWS

NÉZZ VIDIT HÍRES BISZEXUÁLIS SZÍNÉSZNŐKRŐL (automatikus angol felirattal)

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux