Ugrás a tartalomra
x

A Soft Lad sztárja: Jonny Labey

Nagy érdeklődés kíséri oldalunkon a Soft Lad című filmet, amit talán Puhány fickónak lehetne fordítani. Ugyancsak nagy figyelmet kap a jóképű főszereplő, Jonny Labey.

David (Jonny Labey) egy szerencsés, 22 éves srác. Felvételt nyer egy rangos tánciskolába. Viszont két éve viszonya van sógorával. S bár nővérének férje szégyelli rejtett szexuális vágyait, képtelen elengedni David-et. Mikor David belegabalyodik egy egyéjszakás kalandba, még nem tudja, Jules hogy fog minderre reagálni. Mikor aztán a fiú gyanútlan nővére szeretné megismerni öccse szerelmét, egyikük sem kerülheti el a következményeket...

jl

Kis túlzással azt is mondhatjuk, hogy Jonny saját magát alakítja a filmben. Mármint, hogy valóban egy fiatal táncos színészről van szó.

Jonny 1993. január 15-én született Jersey csatorna szigeten. A Jersey Bailiffség Jersey szigetéből és több lakatlan szigetből álló, a francia partok közelében található, de brit koronafüggőség. Két húga van.

Elsősorban színházi produkcióban szerepel hivatásos táncosként. A 2015-ös Soft Lad című romantikus drámában kezdődött filmes karrierje, amelyben Jonny egy a melegségét nyíltan vállaló fiatal táncost alakít.

jl

A BBC EastEnders című szappanoperájában szintén 2015-ben kapott szerepet. Több, mint egy évig alakított a filmsorozatban egy meleg karaktert, aki végül egy homofób támadás áldozata lett 107 epizód után.

Jonny magánéletének részleteit gondosan őrzi. Nem ismerjük szexuális orientációját sem, Instagram oldalán sem barátnőt, sem barátot nem látni.

jl

 

jl

 

jl

 

jl

 

jl

 

jl

 

jl

 

jl

 

jl

 

jl

 

jl

 

jl

 

jl

 

jl

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux