Ugrás a tartalomra
x

Tíz perc alatt lezavarta a bíróság a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey meghallgatását

A színész magángéppel érkezett, ügyvédjével az oldalán.

Alig tíz percig tartott a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey perének hétfői tárgyalása a Massachusetts állambeli Nantucketben – írja a BBC. Az Oscar-díjas színészt egy kerületi bíróságon hallgatták meg egy 2016-os üggyel kapcsolatban: Spaceyt egy bostoni televíziós műsorvezetőnő fia jelentette fel azzal, hogy a színész egy bárban alkoholt vett neki, majd megfogdosta, amikor 18 éves volt.

A bíróság távoltartást rendelt el a színésszel szemben.

A New York Times szerint az eset egy nantucketi bárban történt, a fiú itt dolgozott aznap este, éjfélig tartott a műszakja. A színész körülbelül éjfél előtt fél órával érkezett a bárba a menedzserével. Spacey beszélgetni kezdett a fiúval, aki 23 évesnek mondta magát. Miután ittak és beszélgettek, énekelni kezdtek a zongoránál. A vád szerint Spacey ekkor fogdosta meg a fiút.

A fiú azt állítja, az esetről videót is készített, amit Snapchaten el is küldött a barátnőjének. Az egyik pincér szerint Spacey és a vádló tényleg a bárban volt, de ő nem látott zaklatást. Egy vendég szintén nem látott zaklatást, de hozzátette: a vádló ijedt és sápadt volt.

 

HVG.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux